Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Lehet, hogy nem tuning lámpára kellett volna költeni hanem vezetéstechnikai tréningre... [link]
-
titán
válasz dízelracer #25052 üzenetére
Sajnos ezek szuleteskori problemak is, a hianyzo eszet semmivel nem potolhatja.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Mondhatni tipikus eset.. nem is olyan rég linkelt valaki egy Ford Scorpio-s balesetet, csontez.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SpeedR
őstag
Barom. Az ilyenek ellen javasolnám az anti ricer device használatát.
De ahogy látom a yardoknak nem kellett messzire menniük a helyszíneléshez. -
SpeedR
őstag
válasz dízelracer #25056 üzenetére
Ha lett volna utasa az szinte biztos 8 napon túli sérülést szerzett volna. Így viszonylag olcsón megúszta a dolgot. A verdát mondjuk kukázhatja...
-
runner 125
nagyúr
válasz Calogero #25058 üzenetére
Komoly, piszony nagy erejű lehetett az ütközés.
Viszont, nem tudom megérteni, ő is h nem vette észre - ha, véletlenül hajtott fel a forgalommal szemben."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Calogero
addikt
A személyautó vezetője a Nagyállomás felől kanyarodott jobbra a Wesselényi utcára, mikor a vizes úttesten megcsúszhatott és a jármű jobb hátuljával nekiütközött a mellette haladó autóbusznak. Ezután a gépkocsi átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött az ott haladó utánfutót húzó terepjáróval.
-
-volkovy-
tag
Nem vezetéstechnikai tréning kell, csak pénz gumira+benzinre.
Én is szoktam nyáron hétvégén így bohóckodni, de alattam nem is a tuninglámpa a legnagyobb upgrade.. Az ilyenekkel amúgy is vigyázni kell. Ha üldöző vagy, akkor simán befékez előtted, ha te mész elől, akkor meg seggbetalál. Mindkettőre volt már majdnem-precedens.
A féket nem tudják jól használni általában.Lelkem odvában megdöglött a bagoly.
-
-
tomcsi23
veterán
válasz Khelben #25062 üzenetére
Volt egy idősebb fószer, aki vett egy sportosabb gépet a szalonban. Megkérdezte, mi az, ami védelmet biztosít a hátuljának. Vonóhorog. Így felszereltetett egyet. Soha az életében nem használta vontatásra, biztonsági funkciót tölt be.
Amúgy a bömi már kapott egyet, épp frissiben lehetett megcsinálva.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Khelben
nagyúr
válasz tomcsi23 #25064 üzenetére
Hát, kinek a pap... Én nem rondítanám el a sportkocsimat vonóhoroggal, ott a casco meg a kötelező, hogy megvédjen a koccanások kiadásaitól. Nagyobb ütközéstől meg a közhiedelemmel ellentétben a vonóhorog sem véd, sőt, olyankor fontosabb részek is roncsolódhatnak ahelyett, hogy csak a lökhárító törne, tehát kifejezetten káros is tud lenni.
Persze ez csak az én heppem, én azokat se értem, akik letakarják ronda fekete műanyaggal a kocsi orrát, hogy védjék a kavicsfelverődéstől. Az nem számít, hogy így sokkal rondább, mint bármilyen kavicsfelverődés
-
degu
senior tag
válasz runner 125 #25059 üzenetére
Hat ezt en sem ertem!
En 1x hajtottam fel autopalyara /Bulgariaban,es regebben/ a forgalommal szembe,es csak az mentett meg,hogy szembe jott egy szamarfogat ! /Nem hujelkedek-istenbizony / es ez annyira meghokkentett,hogy...rogton kapcsoltam,es rendorkanyarral megfordultam...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
válasz Khelben #25070 üzenetére
Hat igazad van!
De ez mar nem rosszindulat,es szemetseg,hanem sulyos pszichikai defektus!
Ha valaha en annyira kidolnek,hogy raszannam magam egy ilyen vegletes,es ostoba tettre/ongyilkossag/ akkor kineznek egy massziv betonfalat,es jo hosszu nekifutassal,vollgazzal nekihajtanek...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Khelben
nagyúr
válasz runner 125 #25075 üzenetére
Olvasd már el, mire válaszoltam. Ki beszélt itt a 15 éves szakadt BMW-ről? Már rég nem a belinkelt cikkről volt szó.
(#25073) Jadro : te is csak írsz, de nem olvasol.
GYK: "Volt egy idősebb fószer, aki vett egy sportosabb gépet a szalonban. "
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
-
sti10p
senior tag
Én azt vettem észre, hogy pl. Debrecenben mióta bevezették az szigoraítást még meg-meg állnak az autósok a zebra előtt, de pl. Pécsett már nemigen. Ez szerintem egyáltalán nincs így jól, én még tovább szigorítanék és a zebrákat be térfigyelő kamoztatnám. Nagyon kár, többre mennénk egy rendes közlekedési kultúrával!
[ Szerkesztve ]
XY
-
Rick4
félisten
válasz Khelben #25082 üzenetére
Nézd meg a képeket: [link] Valamivel jobban lehet összenyomva, mint egy töréstesztben 64km/h-nál. Tehát ha mentek, kb 50-50nel csattanhattak. A karosszéria eleje össze van nyomódva az tény,de nem annyira, hogy emiatt mindenkinek meg kellett volna halnia... Szerintem..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Khelben
nagyúr
Egy töréstesztben ezeknél az autóknál nem mozdul el se az A-oszlop, se a műszerfal. A balesetnél a VW műszerfala elég rendesen belóg a beltérbe, a pugnak meg az A-oszlopa van elcsavarodva (meg gondolom ott nem is volt bekötve a sofőr).
Nézd meg ezt, a műszerfal, az ajtó környéke semmit nem deformálódik. -
bobsys
veterán
Latom meg mindig megy a gyalogos tema. Mas orszagban, jelen esetben peldaul itt Ausztraliaban, ez ugy mukodik, hogy a gyalogos meg le sem lepett de mar nem mennej at a zebran, sot ha kanyarodsz egy masik utra es ott van gyalogos nem kanyarodnak ra meg akkor sem ha a hatsavos ut masik felerol jon az ember. Megvarjak mig vegigmegy a 6 savos ut zebrajan es utanna, mogotte kanyarodnak el.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
dragonfx
veterán
hiába a jo idő napsütés, ugye akinek esze már cseréli a nyárit, ne a tömegnyomorba kelljen.száraz ut.mégis 50es táblába 40 70esbe 55nel megy mindenki.áhh ez tiszta gáz...ez a legzavaróbb dolog.de 3ból 3 sávba persze.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz dragonfx #25095 üzenetére
Neked nem mindegy, hogy amikor gumit cserélsz, rajta kívül még hányan teszik ezt?
vagy cseréltetésre gondoltál? De miért veteted most le a nyárit, nekem majd a télit kell cserélni rajta.....
Figyu, nem lehet, hogy a Te kilométerórád csal és nem mindenki másé....?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz philoxenia #25096 üzenetére
ezen nem gondolkodtam.
én magamnak cseréltem.
másnak nem teszem meg."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hossszú
őstag
Erre tényleg igaz a topik címe
Diákok haltak meg - kettészakadt az Audi az ütközés erejétől
Képek„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest