Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
de az x100-nak nem az ovf a lényege! a tárcsák és maga a váz. miért oké mindenkinek, hogy normálisan kezelhető klasszikus vázat csak a leica tud másfél millió forintért? a sok tucatműanyag között miért nem csinál más is ilyesmit? az oly pen is egy erőtlen, bizonytalan, félkretén lépés ebbe az irányba.
(az ovf-et én leszarom magasról, már rég evf-párti vagyok, amióta használom)
az x100 nem parasztvakítás, hanem egy tényleg retró váz, retró kezeléssel. szégyen mindenki másra nézve, hogy ez egyedi, ez ekkora felhajtást kell generáljon. vajon miért néz ki effektíve ugyanúgy az összes dslr manapság? normális dolog ez, hogy az összes ugyanúgy néz ki?
(egyébként nem bírom már követni az ellenérveid, nem azt mondtam, hogy a panasonic találta fel a retró vázat, hanem pont azt, hogy a pana a világ hülyéje, hogy a digitális érában, 2011-ben másvalaki arat épp egy retró vázzal, miközben már nekik is volt egy. persze a többi gyártó is sorbanállhatna a pofonért...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Extraflame pellet kályha
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest