Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
hibavissza #86569 üzenetére
Igen, Én is ezt tettem, azért reméltem, hogy meg is szeretem, mert papíron nagyon jó kis masina. Ha nem lennék ilyen béna a RAW editorokhoz (vagy nem használtam volna előtte Olympus gépet), akkor biztos ezt használnám most is.
A 12-32-es objektívet megtartom, az valami hihetetlenül jó. Még mindig gondolkodom, mit kellene mellé venni. Sokszor tekertem volna tovább azt az objektívet, így a most akciós 75-300 II elég csábító, de nem tudom mennyire hordoznám magammal, sima E-M5 II -vel (grip nélküli) nem tűnt vészesnek a boltban, de vajon rajta hagynám fél napig? Nem tudom.
Aztán bevillant még a 25/1.8-as zuiko is, meg a 60-as macro, de csak egyre lesz most pénzem, próbálom kategorizálni a képeimet, hogy vajon melyik hiányozhatott a legtöbbet a 3 közül.
Minden nap másra vágyom, viszont azt tudom, hogy ezt a 12-32-t nagyon szeretem, igazi kis "sétálós, hegymászós".
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest