Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PRO-peller
üzenetére
Jó, jó, azt nem mondtam hogy kompaktosak. Tulajdonképpen -magam is Pana júzer vagyok- csak egy dolgot nem tudok megbocsájtani az pedig a gyenge auto-fehéregyensúly és zsenge jpeg minősége. Persze, semelyik váz sem tökéletes... Külön jó pont, hogy tök kicsi.
Azért a kitobi csúnyán beszopat adott gyutáv tartományban, és nem épp olcsó, nos, ezt én nem tolerálnám (ha lenne ilyenem)!És az új Oly kitobi. Az pedig kellemes csalódás volt, azok után, amit itt a fórumban lehúzást kapott.
Nem tökéletes de tűrhető, 12-50 tartomány igen kellemes, külön befektetés nélkül van valamiféle makró, víz/porálló, és mindehhez nem elmebeteg drága. Ha hozzámvágnák nem dobnám vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tökéletes de tűrhető, 12-50 tartomány igen kellemes, külön befektetés nélkül van valamiféle makró, víz/porálló, és mindehhez nem elmebeteg drága. Ha hozzámvágnák nem dobnám vissza.