Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EFT
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Én egy Caselogic táskát használok, ez övre is tehető és van hozzá vállpánt is. Belefér a váz bármelyik obival (14-42, 20/1,7, 45/1,8) és minimum 1 (ha nagyon kell 2) obi még pluszban.
Nem a legkisebb, de a DSLR táskámhoz képest még így is nagyon mobil. El kell menni egy MM-ba vagy Saturnba a géppel és végig kell próbálgatni. Én is gondolkodok rajta, hogy veszek egy másikat is, amibe csak a váz fér a 20-as pancake obival.Sorozatmód passz: még soha nem használtam. Ha fontos, olvasd el a teszteket, pl. itt vagy itt.
A vaku nekem kellemes meglepetés volt, mármint ahhoz képest, hogy beépített. Szerintem egyáltalán nem rossz, de egy külső vaku, indirekt vakuzással nyilván sokkal jobb eredményt ad.
Egy töltéssel lőhető képeket 300 körülire saccolnám, nem volt még ezzel gondom. Mindig teljesen feltöltött akkukkal indulok el, és egy nap nem lövök ennyit.
Nekem fekete van, nem tom milyen a fehér. Szerintem ezt személyesen kellene megnézned, eldöntened. Ha megrendeled és személyesen mész el érte, ott még tudsz variálni, ha a másik tetszik jobban. Építés minőséggel nincs semmi gond.
Képminőségben bármelyik kis érzékelős (csúcs)kompaktot veri, akár az E-PL1, akár az E-PL2.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SkyShowtime
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest