Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Gyönyörű szép Romániai hétköznapok
mft-vel fényképezve. -
Dolphin
tag
Ez megtörtént volna, ha a birtokomban lenne

Félreérthető volt amit írtam, bocs.
-
Dolphin
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megtartani, Pana 20 1.7 vagy 25 1.7. Gyutáv túl közeli.. de nem találtam tesztet, ahol a 20-ast nem régi 12-es szenzoron tesztelték, vagy mai mérés szerinti grafikonon ábrázolták volna a CA-t, felbontását, stb, stb.. Vagy ha valaki tud ilyet, annak is örülnék.
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Na ez még a jutubon már sima ablak nézetben is ütős. A lentebb linkelt Oly em5mk2 nyomába sem ér, az ablakban is vacak volt, részlettelen...
-
ooooobi
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Igen sima M-ben is 1/160 a max.
Most nézem, van egy ilyen sor a manuálban:
"Shutter Speed: 60 to 1/4000 second; flash sync 1/160 sec"
Ez most komoly? Mi értelme van ennek, tizen valahány éves oly tuda ez meg nem. Az uj g7 ek is csak 160.
Vagy valamit félreértek itt? Vagy ez csak a belsö vakura értendö? -
t72killer
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Már akciókamera-teszteknél se fogadják el referenciának a yt-ot. Az talán relevánsabb infó, hogy a MadMax forgatásán használtak oly gépeket crash-cam-ként.
#73884: sima M beállításnál nem megy? Én olyn használtam nikon vakut egy ideig full manuálban, ahogy írod, 1/320-ig jó.
-
ooooobi
őstag
Lenne egy amatör kérdésem pana tulajokhoz, G6 al akarok próbálgatni lowkey fotót, de 1/160 nál gyorsabb zárat nem enged a gép ha rajta van a vakupapucs meg annak a végén egy villanjkörte. Régi olye330am nem csinál ilyet simán enged, csak persze 400nál már látszik a redöny de 320 körül jó lenne. Szóval a panán mit kéne állitani hogy nem 160 legyen a max?
-
ati3x
senior tag
Megy itt az észosztás, hogy így szar az olympus videjó meg úgy. De azért csak összehozták ezt a videót két EM5-II-el. (persze 7-14, 12-40, 40-150 pro obikkal.) Úgyhogy azért helyén kell kezelni a dolgokat..
-
rumos14
nagyúr
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
köszi! ha jól látom, a Pen-F-en sincs semmi. érdekes, hogy mintha a Fuji és az Oly is figyelne rá, hogy gépeik inkább "pure" fotós gépként kerüljenek a köztudatba, a videós képességekre még annyit sem figyelnek, amennyit azért illene. bár az X-Pro2 állítólag kezd felzárkózni, szóval talán az újabb Oly-knál is lesz előrelépés.
bár a camerastrore videóban azt mondják a Pen-F videóra, hogy annyit ér mint a filmes Pen-F-é... -
hegyimorc
senior tag
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Attól függ, mik a szempontok.
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Ár/érték arányban az m.zuiko 9-18-nak van alternatívája? Fontos a szűrőzhetőség.
Köszi
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
Mikrofon csatlakoztatási lehetőségek az OM-D sorozatban:
- E-M1: van jack input
- E-M5: nincs jack input, de van Olympus csati, SEMA-1 adapterrel mikrofon csatlakoztatható
- E-M5 II: van jack input
- E-M10: nincs jack input, nincs Olympus csati (mikrofon nem csatlakoztatható)
- E-M10 II: nincs jack input, nincs Olympus csati (mikrofon nem csatlakoztatható)A SEMA-1 kompatibilitási listán fent van az E-P5, E-PL6, E-PL7, tehát hozzájuk is csatlakoztatható mikrofon a külön megvásárolható adapterrel.
Többit pent nem tudom. -
válasz
MrChris
üzenetére
(#73857) jjeahh: De, ez a b.) terv.

(#73859) MrChris: Az kicsit drága mulatság egy ilyen hobbiért, akkor vagy várok, vagy lemondok a váz stabiról.
Natív lencse nem játszik, kizárólag m42 manual lencse átalakítóval.
Ez a 'Tedd próbára' dolog jól hangzik. Nem hallottam még róla, de utánanézek.
Köszönöm!(#73861) nrc: Kössz, megnézem.
-
törölt tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
(#73858) Lassú Víz
Ugyan már.
(#73862) asdf_
Számomra szimpatikusak a Sony gépek jellemzői, ajánlani pedig leginkább azt szeretem, amiről tapasztalatokkal, pontos ismeretekkel rendelkezem. Mellesleg nem én vagyok az, aki meg akarja győzni a másikat, hogy a rendszere használhatatlan.

(#73867) Mercutio_
Bocs, még a kedvedért sem fogom teleoffolni a Sony obikkal ezt a topicot.
-
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
Bocs, de engem nem a személyes véleményed érdekel, hanem tények.
Azt hiszem elég konkrétan fogalmaztam meg, hogy mivel tudnál meggyőzni, de nem látom a listát a felsorolt obik Sony megfelelőiről, jellemzőkkel, árral.
Azt, hogy neked megfelel a Sony senki nem vitatta, arról pedig, hogy nekem miért lenne érdemes váltanom semmilyen releváns infót nem kaptam.
Ugyancsak nem érv számomra, hogy van 2-3 nagy és nehéz zoom obi, amikor számomra a dslr-ről váltás (pedig ott aps-c -ben a Pentax kis váz + kicsi fixek terén az egyik legjobb lehetőség volt) célja pont az ilyen obik elhagyása volt. A fényerős kicsi megfizethető/jó rajzú fixek terén pedig továbbra is áll, amit írtam.Ha szeretnéd rugózhatsz még ezen, de egyrészt lehetőleg tedd offba (mert még engem se érdekel a továbbiakban), másrészt szoritkozz a tényekre

-
nrc
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Hát igen, nagy kár, hogy az oly nem "hajlandó" a pana szintjét legalább megközelítő videót tenni a gépeibe, mert a vázaban lévő stabival együtt nagyon jó all-in-one ajánlat lenne. Persze megfelelne az is, ha a pana tenne az olyhoz hasonló stabit a vázba és azt lehetne használni videóhoz is, mert jelenleg hiába van vázstabi a gx7, gx8-ban, az pont videónál nem használható.
-
MrChris
nagyúr
Ha megfigyeled az em5/10 mk1 és mk2 között nincs videó felbontás beli különbség. Egyformán alacsony a vonalélesség. A motionban van némi javulás amit álló képnél nem látni.
A magas bitráta sajnos nem garancia, Canon 700D-nek 50mbps körüli mégis jóval gyengébb az élessége mint a fele akkora 24-28mbps-os GX7-é. A professzionális Sony fs7 videó kamerának is 'csak' 28mbps a FHD adatsebessége mégis belefér ebbe a keresztmetszetbe a kiváló éles, jó dinamika átfogású kép. A megfelelő szenzor kiolvasáson kívül a hatékony algoritmus is számít, amik hiányoznak az Olympusokból. -
asdf_
veterán
válasz
rumos14
üzenetére
Econ teljesen kulturáltan teszi.
Mar amennyiben az, hogy ha a hozzasszolasaiban gepet ajanl, akkor az kb. 90+%-ban Sony, az kulturalt, akkor tenyleg ugy teszi. Az en szotarambol mondjuk inkabb az elvakult, es az ugy tolja, minha fizetnenek erte* jon elo, de kinek mekkora az ingerkuszobe...

*hasonlat, nem feltetelezes, meg mielott!
-
nrc
tag
Itt össze tudod hasonlítani más gépekkel pl. az oly e-m5 II videós képminőségét: video stills comparsion.
Érdemes letölteni a jpg-ket teljes méretben és úgy összenézni azokat. Az mindenesetre látszik, hogy a pana akár jelentősen alacsonyabb bitráta mellett is sokkal jobb az oly-nál videóban még mindig. -
MrChris
nagyúr
Akkor kénytelen leszel mindenképp mk2-t venni. Ahogy láttam, amit letöltöttem videókat alig blokkosodik, 'részletessége' viszont maradt a régi. Leírás szerint full manuál videó van, viszont meg kéne kérdezni egy tulajt, hogy felvétel közben is lehet e natív lencsével rekeszt, záridőt, iso-t állítani. Legegyszerűbb ha elhozol egyet a 'Tedd próbára' keretében.
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Értem, amit a Sonyra elérhető obikról írsz, csak nem osztom a véleményed.
Van, amiben erősebb a rendszer, van, amiben gyengébb - sokunk számára jobb alternatíva az MFT-nél. Amíg azt látom, hogy a vázam négy objektívvel (kitobi + 3 fix) együtt kevesebb egy kilónál, addig még a súlyra sincs okom panaszkodni. -
Sziasztok!
Hol találok részletes leírást MFT vázak videós képességeiről?
Oly vázon (is) töröm a fejem, de szeretnék videózni is, méghozzá manuál lencsével.
Ehhez lenne szükségem egy olyan vázra, ami segít ebben.
Tudom, hogy a Pana vázak jók e téren, de nekem hiányozna a váz stabi.
Arra vagyok kiváncsi, hogy az Oly vázak közül tud-e valamelyik pl. zebrát, full manuál beállításokat videó közben, illetve értelmes video minőséget. Nem kell tűéles kép, mindössza annyira legyen jó, hogy 720p-be leméretezve éles legyen, és ne legyne tele tömörítési nyomokkal.
Kössz!
-
MrChris
nagyúr
Jó. Egy m kimaradt. Csak emlékeztetőnek. Ebből a képkör átmérők:
FF ø 43,27mm
APS-C ø 28,35mm
4/3 ø 21,64mm
Azaz a krop faktor 4/3-APS-C esetén 1,31; APS-C-FF esetén 1,52; 4/3-FF esetén 1,99. Vagyis azt is mondhatnám a 4/3 közelebb áll az APS-C-hez, mint APS-C a FF-hez!
De lehet tévedek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
80hun
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
864mm2 Szép nagy szenzor lenne 864m2 (Csak poénkodok
)
Ha a területét nézzük
Lassú Víz
Tehát ha egy pxel felületét hasonlítanánk össze ISO tűrés alapján és azonos technológiájú szenzornál akkor egy MFT méretű 11MP-es BSI szenzor hozná egy 42Mp-es FF-m BSI szenzor tulajdonságait?
De szép is lenne , én tuti beválalnák egy ilyen gépet . Elég lenne számomra a 11Mp is
Nálunk sajna rossz idő van

-
Lassú Víz
addikt
Átmérőben.
De ha az ISO tűrést méretek alapján akarja bárki összehasonlítani, hát legyen szíves egy pixel felületét összehasonlítani. És kizárólag azonos technológiájú szenzorokat figyelembe véve. De tulképpen végre süt a nap és technózás helyett húzzon mindenki képelni!

-
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
Jó, számítsuk ide a Sigmákat, legalább valamelyest kihúzza a sz*rból a Sonyt

Az, hogy APS-C-n megvan a mondhatni kötelező 35 és 50-es fix, az minden, csak nem teljesítmény, szerintem anélkül kb. esélyük se lenne bárkit tükrös rendszerből átcsalni.
De ha nem érted, hogy miről beszélek, amikor a 2 rendszer beli objektív ellátottságot, és ár-méret-képminőség dolgokat hasonlítom - a használtpiacot már meg se említve -, akkor itt le is zárhatjuk ezt a témát
De a lehetőség még mindig adott, hogy mindegyik fix és zoom mellé oda írd a vele ekvivalens Sony megfelelőjét, jelezve a méretet, árat, képminőséget
A 25-öst egyrészt nem lehet 1:1-ben összehasonlítani a 30/2.8-as sigmával, mert ekv,. 50 vs. 45, másrészt valami tényt szeretnék látni pl. korrekt összehasonlító tesztet, egyébként szimpla feltételezés amit írsz, harmadrészt csak DoF-ban lesz (OFF)nagyjából(/OFF) "azonos" a 2 obi, attól még F1.8-ra más lesz a záridő, mint F2.8-ra, tehát mozgó témánál ISO-t kell emelned a SONY-n.
Nem tudom milyen másfélszeres felbontásra gondolsz, az m4/3 és az APS-C szenzor között 1,333 a méretkülönbség... (szenzorból van 20mpx-es is a mikró rendszerben, ha esetleg erre gondoltál)
Bocs, de nem tudom melyik másik topicban és mit említettél, mivel én mikrós vagyok, nem járok át más topicokba
, azt meghagyom a trolloknak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Igen, a 17-es viszonylag drága lett sajnos,a 15 meg hagyjuk az árát, de igazából a 19 alapján nehezen tudom elképzelni, hogy majd most kijöjjenek egy 16mm-rel, ami jobb is és olcsóbb is a PanOlynál. Viszont ott 17mm körül van választék, ha nem is olcsó, de azért a 15-ös, ami persze jó drága, még mindig majdnem felébe kerül egy 12-es Olynak, és a szélesebb látószöget ezzel kvázi le is tudtuk.
Vagy teléből sincs mondjuk 150mm felett nagyon választék, de akár makró obit is hozhatnának, bár már abból is van három (persze jó sok pénzért). De mondok jobbat: a mostanában emlegetett utazó zoom esetleg? Nem nem polgártársak, előbb egy 30mm-est. Mondjuk lehet, hogy ezzel váltanák le az eredeti 2.8-as fényerejű sort jobbakra? De ha több száz euróba kerülnak majd, akkor ki veszi meg egy 42,5/45 mellett majd mondjuk a 60/1.4-et? Meg a 20 mellett a 19/1.4-et. Már ha lesznek. -
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
üzenetére
Naná! Én csak 18 és 25mm-re vagyok hajlandó a zoomot állítani.

Az értelmezhető alatt használhatót értettem. A 30mm, ahogy te is írtad, úgy kell MFT-re, mint a falat kenyér. A 35mm ekvivalens körül viszont lehetne a kínálatot bővíteni (ami a 20mm 1.7-nél nagyobb látószöget ad). Az Oly 17mm volt már a kezemben, szerintem messze nem éri meg a pénzét, a Pana 15mm pedig még nála is drágább. Még a Sigma 19mm jöhet szóba, de az szűkebb is, nagyobb is náluk, kevésbé fényerős, és állítólag a leggyengébb láncszem a Sigma sorból.
-
ati3x
senior tag
Ez miez? Kijött a 2. generáció belőle? Nem is hallottam...
-
sasa134
addikt
válasz
üzenetére
+1
Nagyon nagyon jónak kell lennie ennek a Sigmának, hogy ezt vegye az ember 420Euróért, és ne a 180Euros Pana 25 1.7-et, esetleg használtan 350 körül a PanaLeica 25 1.4-et..
Képminöséget tekintve is várjuk meg, mit hoz majd, az, aps-c Sigma 30 1.4 DC elég vegyes képet mutat, középen éles, amúgy lágy nagyon (f4-re kell rekeszelni, hogy igazán javuljon a helyzet), CA-zik mint a rosseb. -
törölt tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Ezt az értelmezhető gyútávot nem egészen értem. Melyik nem értelmezhető? Akkor egy zoom obinál is csak oda szabad tekerni a gyűrűt, ahol a hagyományos fixek értékei vannak?

Én egy elérhető árú nagylátónak örülnék, esetleg UWA-nak. Biztos jó lesz ez a 30-as, de hasonló tartományban ott van már a három 25-ös, a régi Sigma és a 30-as makró is.
-
b.vr
őstag
Mondjuk engem ami igazán izgat mint kiszivárgott új Sigma, az az 50-100/1.8. Amikor először vittem az Oly 75/1.8-at koncertre, akkor gondoltam hogy q*rvajó lenne egy ilyen m43-ra, 2x cropfaktorral, ahol én koncerten távolságban lenni szeretek oda ez iszonyú szuper lenne (és amúgy stúdiófotózáshoz is) és mivel "csak" kétszeres zoom, talán kezelhető méretű maradna. Ez persze most APSC szenzort kell hogy kirajzoljon, úgyhogy nem lesz kicsi, konkrétan sokkal nagyobb mint a 40-150/2.8 (és koncertre már azt sem szoktam vinni, mert akkor kezd átbillenni hogy akkor már nem a koncertet élvezem hanem fotósnak érzem magam) , meg személy szerint nekem igazán ez 2x szorzóval lenne az igazi, de ha jó lesz (én megszavazom neki a bizalmat) akkor ezen el kell majd gondolkoznom.
-
szpetri
tag
Nálam járt egyszer PZ.
Gondoltam, leváltom a 14-45öt, mert ahhoz képest, hogy ritkán van a vázon, sok helyet foglal a táskában. Viszont egy alapzoom csak kell, ez meg legalább kicsi.
Mit mondjak, pár fotó után gyorsan úgy döntöttem, hogy mégiscsak jó az a "nagydarab" obi.Persze lehet, hogy csak a nálam járt PZ volt a gyári szórás alja...

-
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
(#73798) hibavissza
"Annyiban szólnék még hozzá a témához, hogy ha eladják az utolsó 5100/6000-es vázat akkor már értelmezhető árú gépe sem maradt a Sony-nak."
Már hogyne maradna. Itt az A5000 és marad kínálatban az A5100 és az A6000 is. Nem véletlenül viszi el a MILC-piac 40 százalékát a Sony.
(#73811) Mercutio_
Nem értem, miért ne számíthatnánk ide a Sigma sort? Vevőként egyáltalán nem érdekel, hogy ki gyártja az objektívet, az számít, van-e. De ha ennyire fáj, a 19 mm-es Sigma helyett lehet venni 20 mm-es Sonyt is, kb. egyformák. Mellesleg a Sonynak a 20-35-50 sora is teljesen rendben van.

"Azt nem tudom honnan veszed, hogy a 25-ös fixek nyitva nem rajzolnak jól"
Nem mondtam, hogy rosszul rajzol, de nem fog úgy rajzolni a 25-ös MFT fix nyitva, mint a 30-as Sigma a Sonyn, gondolom, ezt te sem vitatod. És akkor még a másfélszeres felbontást meg sem említettem...
"A nagy utazózoomokat meghagyom azoknak akik kompakt és dslr fronton is hasonló átfogásra gerjednek és élvezik az orrnehéz szetteket."
Elhiszem, de ha a felsorolásodban benne volt a Pana 14-140, akkor az enyémben is benne lehet a Sony 18-200.

"Ha a 10-18/4 250-ért nem elszállt lelked rajta"
Az árban már tényleg elszállt, említettem is a másik topicban, hogy talán inkább Canont használnék helyette adapterrel, ha hasonló látószög kellene. De Sonyra legalább adapterrel elérhető egy ilyen zoom olcsón is, még ha adapterrel, akkor is. MFT-re viszont nincs jó árú alternatíva egyáltalán.
-
konyi79
addikt
Nem találtatok más témát, megint sonyfikatopik lettetek?

Eddig az volt a téma, a Sony a vázaival floodolja a piacot. Kiforrt a dolog, jók a vázak, most úgy tűnik napra 2 évre kezdi az aps-c sort frissíteni és már temetve van?
Az aps-c üvegek kezdő-haladó szintre jobbára megvannak, aki tovább akar menni több pénzzel van lehetősége folyamatában ezt megtenni, ahogy sokan meg is teszik, pl gondolva az fx váltásra már az 55f18-at veszik aps-c-re. Már az is baj, ha valaki beleveszi a rendszerbe a Sigma kínálatát? Miért? Szerintem a Sony is. Nem hibátlan a dolog, ja. Ahogy mft vonalon sem, mert ahogy látni errefelé elfelejtenek fejlesztésbe pénzr tolni, a sw hókuszpókuszért meg a szép emlékekért viszont szeretnek vagyonokat kérni. -
Virág et.
senior tag
Sziasztok!
Nagyon csábít a MM Olympus E-PL6 kit akciója
, azzal is győzködöm magam, hogy egy konverterrel még a régi analóg Pentax gépem objektívjeivel is kipróbálhatnám.Viszont csak K - micro 4/3 átalakítókat találtam, nekem meg KAF objektívjeim vannak. Vajon működnének ezek is (nyilván manuálban), vagy felejtős a dolog?
Előre is köszönöm
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Meg hát azok csak 2.8-asok.
Ha a sal 16/2.8 karcolna akár csak úgy mint a pana 14/2.5, mint alternatíva picivel jobb lenne a helyzet. Kisméretű majdnem fényerős szett: 16-35-60. De sajnos az a 16-os marhára szétkeni a képet, nem is értem mi céljuk volt, kb 5.6-on közelíti alulról a panát ami nyitva így is jobb. Persze ekkora rekeszeléssel megint csak megy a levesbe a szenzor előny, dof-ról nem is beszélve. -
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
Miért is gáz?
Mielőtt összemosnánk a dolgokat, az eredetileg írt kitétel, és az előzményedben szereplő hsz-emben található felsorolás 2 külön dolog! Az már arra a történetre reflektál, hogy kicsi és fényerős fixek, zoomok, és úgy egyáltalán a meglévő obipark terén van-e és milyen alternatívája a sony-nak azokra a tételekre amiket felsoroltam.3rd party gyártókról nem volt szó
(bár tény, hogy az a 3 sigma fix kihúzza a sz*rból a sony-t elég rendesen, más szemszögből elég gáz, hogy egy 3rd party gyártó tette le az asztalra a rendszer ár-rajzolat-méret szempontból 3 szinte legütősebb obiját
)Azt nem tudom honnan veszed, hogy a 25-ös fixek nyitva nem rajzolnak jól, esetleg valami tény ami alátámasztja? Megjegyzem ekv. 50-es sigma-ról nem tudok

A nagy utazózoomokat meghagyom azoknak akik kompakt és dslr fronton is hasonló átfogásra gerjednek és élvezik az orrnehéz szetteket.
Ha a 10-18/4 250-ért nem elszállt lelked rajta, szerintem a Canon 10-18 76k-ért amit nem elszálltnak lehet nevezni, vagy a tamron 10-24 120-ért, de ahogy a Pana 7-14/4-et is drágának tartom, úgy ezt az obit is. -
Nippon
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Az az akció amiről beszélsz az lejár. Régóta 199ezer a kit a legtöbb normális helyen, most meg 179 akciósan, ami mindjárt le is jár. Ettől függetlenül nagyon nincs értelme akciózni, mert még mindig oda lehet tenni a konkurencia mellé, az A6300 meg annyival drágább, hogy nem veszélyeztetik egymást egyelőre. Nem emlékszem, pontosan de valamelyik cikkben írták, hogy nem váltja az A6000-est, hanem fölé érkezett.
-
hito
nagyúr
Melyik obit érdemesebb megvenni? 14-42 II, vagy 14-42 PZ? Most csak optikailag érdekelne a dolog, és ebből a kettőből szeretnék választani. Van különbség képileg a két obi között? 12-32-re nincs keret

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenesetre en nem felnek tole, hogy az eredetiben pl. 0:37-nel elkulonulo hajszalakat latnek a mostani massza helyett 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)