- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
E-M1-ben sincs AA filter.
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.Engem amúgy ez az üveg nyűgöz le. Annyira de annyira tetszik a bokeh-ja, ez egy mocskos kis hülye krémgép, atom kontraszt, borotva éles.. Aaaah megyek is ki lövök még minden fiszfaszt, míg be nem sötétedik

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.