Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
hm, itt azt írja a g3 spec-ben, hogy:
AE Lock:
• With Fn1 button set to AEL/AFL
• With shutter release half-pressezek szerint mégis beállítható valahogy panáknál, hogy félig lenyomott expóval a fénymérést zárolja?
hiányzik nekem ez a funkció az oly után...gx1 specifikációkban ugyanezt írja...de lehet dpreview téved, a használatiban a 100.-dik oldalig jutottam, egyelőre nem találtam semmit erről benne, ahogy a menüben sem -
MrChris
nagyúr
válasz
hegyimorc
üzenetére
amúgy erről beszélek 
-
Novics
senior tag
Óóó... mennyi eladó oly 17 1,8-at találtam az aprón! Akkor már nem is görcsölök rá erre az akcióra.

-
arn
félisten
hogy is volt az a multkori randaauto dolog?

-
pitagi
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ezer köszönet a az infóért, én is megrendeltem egy e-pl5 duplakitet, (ha használt áron számolom az obikat, akkor kb 26E
a váz) és megköszönöm a kisfiamnak macskástul, hogy leverték a régi gépemet. Ennyiért a különböző apróhirdetési oldalakon csak e-p1, pl1 esetleg pl2 futnak, pedig túrtam eleget. ez meg ráadásul új, garanciás...Ilyen nincs is... (A pm1-et egyébként 40E-ért akarták megjavítani a márkaszervizben (telefonon kérdeztem)). -
hegyimorc
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem ...

Az X100 is nagyon tetszett csak annyira mélyen volt az OK gombja és olyan könnyen eltekeredett az EV tárcsa, hogy halálra idegesített. Meg tudtam volna szokni, de nem voltam hajlandó. Mikor láttam, hogy az X100s-ben ezeket (is) kijavították, tudtam, hogy egyszer még lesz, de nem volt sürgős

-
.mf
veterán
Mifolyikittgyöngyösön?... Először egy
a reggel óta 82 új hszen, aztán a zsongás tárgyát látva még egy
az árakon. Többször kéne ilyen akció, sőt, lehetne ez a normál ár.Csábító, főleg az aprón eddig ritka vendég 12-40 (kitből bontottan meg még inkább az lenne). De nagy és nehéz, és arra a tartományra már van sok obim. Én már csak egy 9-18-at tervezek valamikor télen, és számomra kész. Így is már rengeteg van a rendszerben. Túl sokat technózok, inkább menni utazni és képelni kéne többet. (Meg a többszáz, vagy akár párezer átnézetlen, feldolgozatlan idei őszi képnek végre nekifeküdni...)
-
sideburns
aktív tag
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/OLYMPUS-M.Zuiko-25-F1.8-fekete,103952,504713,1454919.html?langId=-19
"Szűrő szál: 46 mm" (Lentebb a specifikációknál.)Tolmácsot kérek!

-
schawo
titán
Én a teleobik árának esésére számítok. Mindenki azt fogja először piacra dobni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
üzenetére
ez a kiárusított mennyiségtől is függ. Ha megnő a használt pl5-ök száma (márpedig ez elkerülhetetlen) az egyértelmű használtár csökkenést fog okozni. A használt 75-öst 220-ért se sikerült nagyon eladni, aki akarta megvehette volna. Most újat kap szinte olcsóbban ezzel végképp telítődik a kereslet, aki eztán árulja megnőtt konkurenciával találkozik kénytelen lejebb menni hogy meg is vegye valaki. Meg ő kevesebbet is bukik mint aki még magas áron vette...
-
schawo
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Szerintem de. Ez most egy pár hónapra rendbe rakja a használt piacot. Ugyanis aki eddig hezitált, hogy újat vegyen vagy használtat, az most újat vesz, és a vételi szándék elkopik a használt piacról.
Most már legalább tudjuk, hogy miért jelentek meg az E-M5-ök tömegesen a használt piacon. De mivel nem keltek el, a szopóág maradt. Az M5 piacot már előre beborította az akció.
-
bazz, belépek, millió hsz... Aztán látom az akcijón pörög most mindenki. Nem piskóta!

Nekem az olyval "csak annyi" bajom van, hogy nagyobb obival nem áll kézre egyik váz sem
Amúgy okés. Így főleg, 210-ért a 12-40 már-már jutányos, ennyi kellene legyen kb alapból!
Bocifiúúú: ez már botrány, hogy ennyi léd áll a Fujiban, add csak gyorsan el! adok két kilót a portréobidért még ma
-
jmakk
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Meg a kidomborodó frontlencse, meg a beépített napellenző... Szóval pont azok a finomságok, amelyek miatt nem szűrőzhető, lapszűrőzhető normális módon. Az áráról nem is beszélve. Egy 9mm/10mm f2.8-cal kiegyeztem volna. Normális frontlencsével, pl. 58mm szűrőmenettel. Ha ezt összehozták apsc-re a fujinál, mennie kellene a kisebb mft szenzoron is.
-
jmakk
őstag
Igen az ekv. 24mm, még az LX7-m is tudja f1.4 mellett.
Ekv. 18-21mm közötti nincs. Rebesgettek korábban egy Oly 9mm/f2.8-at, de még a pletyka is gyorsan elsüllyedt. 
madgie: sőt a 14-es is jó

-
Mercutio_
félisten
-
arn
félisten
osztrakoknal is lesz vmi blackfridayes dolog, eleg nagy cegekkel

-
arn
félisten
na jo, most fujira is egy ilyen akciot

-
madgie
titán
válasz
Freddy76
üzenetére
És az asszonynak lesz automata módja, mi?

jjeahh: dehogy váltunk, én legalábbis tuti nem. Kitobi nemkén', 25-ös még jó is lehet, de a 45-ös nagy tárgytávjából kiábrándultam. Lehet hogy béna kacsa a fudzsi fókusza, de ha az betalál, akkor 10 méterre is halálpontosan betalál a fényerős fixekkel is.
A képekhez: a flare-t nagyon szeretem

-
Freddy76
addikt
Basszameg. Itt most komoly szettet lehetne összerakni kevés pénzért. Em10 + kitobi + 25 + 45 = 329.000...
Hát, még az is lehet, hogy olympusra váltok. Ezen most nagyon komolyan elgondolkoztam...
-
Mercutio_
félisten
Azt amúgy hogy kellene érteni, hogy "raktárról 1-3 nap kiszallitva , West End MM-ben átvehető 2 héten belül"?
-
-
|AP|
veterán
MM egyébként mennyi garit ad az obikra?
-
madgie
titán
Poénból ránéztem a Fuji árakra is, X100s 340 ezer forint, jó vicc

-
|AP|
veterán
ehh.... 9-18 133k... most aztán elég nagy bajban vagyok

-
jjeahh
nagyúr
stylus 1 126k?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hiányzik nekem ez a funkció az oly után...gx1 specifikációkban ugyanezt írja...de lehet dpreview téved, a használatiban a 100.-dik oldalig jutottam, egyelőre nem találtam semmit erről benne, ahogy a menüben sem

amúgy 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a váz) és megköszönöm a kisfiamnak macskástul, hogy leverték a régi gépemet. Ennyiért a különböző apróhirdetési oldalakon csak e-p1, pl1 esetleg pl2 futnak, pedig túrtam eleget. ez meg ráadásul új, garanciás...Ilyen nincs is... (A pm1-et egyébként 40E-ért akarták megjavítani a márkaszervizben (telefonon kérdeztem)).

Amúgy okés. Így főleg, 210-ért a 12-40 már-már jutányos, ennyi kellene legyen kb alapból!

...első lövetek panával: