Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy csak meg kéne venni a takumar 55/1.4-es smc-s obit.. Most a "szimpla" 1.8-as változat van meg, de egyre jobban bejön a "játék" a manuálokkal! a konica 135ös inkább kint, sok fényben frankó, de akkor nagyon, 5,6-on.. Nagy előnye, hogy már messziről lehet "dolgozni" anélkül, hogy a "népek" felfigyelnének a fotózásra..
Ja és a váz még mindig az "ősrégi" E-pl1. A képek raw-ból, lightroomal "előhívva"! Eddig nagyon elégedett vagyok, egyre több kép sikerül, legalábbis az én elképzeléseim szerint.. De még rengeteget kell gyakorolnom! 
55f1.8-as takumarral:
kep_1
kep_2
kep_3
kep_4
Konica_135_kep_1
Konica_135_kep_2
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és a váz még mindig az "ősrégi" E-pl1. A képek raw-ból, lightroomal "előhívva"! Eddig nagyon elégedett vagyok, egyre több kép sikerül, legalábbis az én elképzeléseim szerint.. De még rengeteget kell gyakorolnom!