Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem azt mondtam, hogy fényerős fixek helyett gagyi zoomokat csináljanak... azt viszont igen, hogy:
- építési minőségre az összes m43 váz meglehetősen konzumer (a gf1 kivétel)
- ha elnyalsz a g1-gyel, az is szarrátörik, eléggé mindegy, hogy az obi 5,4%-kal kevésbé tökszar vagy sem
- a méret és súly viszont nagyon konkrétan előny az oly javáratényleg nem értem... a pana 14-4x olyan baromi jó építési minőségű? mert szerintem nem. a 14-140 meg akkora, mint a nikkor 18-200, rosszabb fényerővel, úgyhogy konkrétan no komment. magyarán, ha már szar építési minőségűek és fényerőtlenek rendszer szinten, legalább legyen kicsi és könnyű. én meg majd vigyázok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest