Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Megcsináltam a fotó sorozatot a régi praktika objektívekkel. Jellemzően a 35-ös, és az 50-es objektívnál jelentkezik az élesség hiánya, és az a bizonyos fényudvar teljes nyitott rekesznél. A 135-ös objektívnél valamiért nem ott van a fókusz, ahol én látom a keresőben, és a gép is rosszul érzékeli a fókuszpontot, mert teljesen máskor adja a hangot, mint amikor megtaláltam a legélesebb pontot.
Nem tudom hogyan lehetne orvosolni ezt a gondot, de jó lenne, ha tudnám az obikat használni teljes nyitott blendével is.Megjegyzés: Minden képet úgy készítettem, hogy a keresőben a legélesebb képet lássam, és nem hagyatkoztam a gép visszajelzéseire:
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest