Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Chalez #64639 üzenetére
Te se hajolsz le az apróért
Már egy duplázás hatalmas kaszálás, max nem toltál bele elég pénzt, főleg a pár %-os banki kamatozás helyett/mellett.
Ha átfogalmazzuk a kérdésedet, akkor nagyjából ezt kapjuk: hogyan csináljak 100 euróból 10 000€-t.
Ez lottózás kategória.Értem én, hogy nem akarsz kockáztatni és pár száz, esetleg pár ezer euró az az összeg (ki hogy áll anyagilag) ami mellett még jól tudsz aludni, de tízmilliószámra vannak hasonló emberek ilyen álmokkal, és nem lehet mindegyik milliomos.
Vagy jobban kell érteni hozzá , vagy többet kell kockáztatni mint mások.Aki tud valamit az nem osztja meg mert csak a saját esélyeit rontja, tippelni meg te is tudsz és akkor legalább csak magadat okolhatod.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
krepp
tag
válasz retekbacsi #64650 üzenetére
Rendben, 61-ig könnyedén, utána nehezebben talán 64-ig.....
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Laja333
őstag
Inkább az számít, hogy mennyi Wattból éred ezt el. 58MH/s 110W-ból jó. Ha alapon járatod 230W-ból, akkor nagyon nem jó.
-
sakto
őstag
Szerintem a 62-63 simán.
Nekem mind a 6db 63.2 fut 150W körül[ Szerkesztve ]
-
sakto
őstag
válasz retekbacsi #64655 üzenetére
Nekem talán 1 kártya tudja 126W -ból
-
retekbacsi
csendes tag
most kipróbáltam ezt a re-size bar supportot, de egyrészt nem nőtt a mhs, másrészt ha kapar a kártya, akkor szaggat minden. 156W-ra tudtam eddig letornászni.
VRAM-nál mi az irány? -
Laja333
őstag
110W talán túlzás volt, de nekem 63MH/s-re állt be 125-9W-ból, 58-at tudna 120W alatt.
-
Chalez
őstag
válasz warcat #64651 üzenetére
Köszi a választ, igazából valami hasonlóra számítottam... Egyébként félreérthetően fogalmaztam.
Bányászom ETH-t, van egyéb pár coinom, nem az van, hogy a kicsi büdös. Csak szívesen fogadtam volna pár jótanácsot azoktól, akik lényegesen többet látnak a dologból mint én, és van is pár favorit krypto-ja, amibe igazán belevetette a bizalmát, és sokat vár tőle. Nyilván ha mindenki is tudná, hogy min lehet baromi nagyot szakítani....Akkor mindenki nagyot szakítanapersze ez ugye lehetetlen...
Szóval van ilyen coin, ami mondjuk szerinted még rallyzhat egy hatalmasat, akár a közeljövőben? Mert az én felszínes tudásommal egyik olyan mint a másik -
Chalez
őstag
válasz retekbacsi #64661 üzenetére
ETH-m, XLM-em, és ALGO-m van, a DOGE-tól f@sok, az ADA amin még gondolkodtam...
De köszönöm a tippet, talán nem nyúlok félre vele. Nem különösebben fájók az összegek, ha bukó van, de szeretném, ha lenne esélyem egy nagyobb szakításra is... Hát ugye ki nem?[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz retekbacsi #64663 üzenetére
Kiragadtad a lényeget. Nem akarok gyorsan keresni, csak fosás nélkül Vagy na jó, kis barna csoki belefér, ha egy százszoros emelkedést kapok el éppen a coinjaimmal
-
Chalez
őstag
válasz retekbacsi #64665 üzenetére
Hátha beletrafálunk... Ez nem kapzsiság, csak egy kis álmodozás. De figyelgetem a tippeket, figyelgetem a krypto világát, olvasok, tapasztalok, és dolgozatom a videókártyát, ha már képes voltam "ennyiért" megvenni, hogy játszam kicsit
-
Laja333
őstag
És akkor ha már DOGE, szerintetek holnap (vagyis vasárnap hajnalban) bezuhan a DOGE vagy feltör?
Ma gondoltam beleölök egy keveset, hátha Musk kirobbantja. Már jócskán a felívelő ágán szálltam be, de annak ellenére így állok, kb pár óra alatt:
Nagyon megy felfelé, gyanúsan nagyot fog zuhanni. Szerintetek?
Szerk: mire megírta ezt, addigra felment 88 dollárra a profit.
[ Szerkesztve ]
-
Powerer
tag
Jó bele igen, ezen a listán láthatod:
https://www.asrock.com/MB/Intel/H110%20Pro%20BTC+/#CPU -
retekbacsi
csendes tag
Energiagazdálkodás ki van kapcsolva gépen, mégis, mikor kinyomom a monitor, akkor 10 perc múlva beesik a hash 62-ről 44-re. Mi lehet az oka?
Húzzam ki a hdmi-t is? -
Danex
addikt
válasz retekbacsi #64675 üzenetére
Overclock is sok lehet
-
2thletme2day
őstag
Hol szoktatok olyan coinokat vásárolni amik coinbase-en nincsenek forgalomban? Egyelőre csak coinbase accom van.
-
ReFleXx
addikt
-
sittes79
addikt
válasz 2thletme2day #64678 üzenetére
Shit coint pancakeswap szorakozasbol max 1 BNB, komoly altot binance.
De most stakelek elég jól hoznak a defik. Bunnyswap például.
-
Kiskokó
veterán
válasz Chalez #64639 üzenetére
Az igen, és még neki áll feljebb
Kisfiam ülj le,mert a seggem is okosabb náladHa tettél volna Doge coinba anno mert van Tököd akkor most 10-13x os hasznod lenne.
Én realista vagyok ezért egy "kamu" coinba nem tettem nagyobb összeget csak 30ezer Ft-ot hagytam benne... tegnap vettem ki 300-at.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz retekbacsi #64665 üzenetére
Hagyjadddd máár hát valakinek a pénze kell amikor MI vesszük ki a profitot
Ja Doge.
Azt ugye tudjátok, hogy a DOGE állomány 1/3-ad része egyetlen egy tárcán van ?
Ha az megmozdul ott lesz vége a bulinak. Szerintem a 1$t elérik ha már annyira mondogatják fél éve.. aztán szeva.
(De az is lehet, hogy mivel az ember alapból kapzsi ezért lehet a nagyok akik a Doge mögött vannak többször is eljátszák majd ezt a pumpot a jó nagy pénzüket még nagyobbá tenni... szóval tényleg nem tudni előre)[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
Coinbase pro-t hogy kötöm össze conbase-al? Belépni be tudtam azzal nem volt gond de utána?
-
Kiskokó
veterán
válasz Polllen #64687 üzenetére
Mire gondolsz?
Jaa látom írta, hogy van Doge coinja.
Erre gondolsz?
Vagy nem értem , én nem tervezek Doge-al azért is hagytam benne csak keveset. 300-at hozott nekem az elég így is hagytam benne keveset.ON :
Nemsoká vége a melónak hazaérek, és lenne egy kérdésem valaki nálam okosabbhoz.Egy adott dátumon volt Nanopool to Binance ETH cimem-re ETH kiutalás 0.2 ETH.
Namármost ugyanakkor van egy kiutalás 1.06 ETH-val az én Címemről egy Binance-os váltóhoz tartozó címre. Na ezt nem tudom hova tenni. Nyomát sehol se látom és emlékeim szerint ETH se tűnt el nálam szóval egyáltalán nem értem.
Úgy jelent meg a tranzakció mint amikor anno 1x kártyával vettem ETH-t. De majd küldök linket de nem értem mi az az 1 ETH és miért honnan hova ment.sittes79 :
Jólvan, csak mondom he, ha jól szálltál be olcsón akkor oké nyilván... de hogy 0.6 nál én már nem szállnék vissza az is tuti. a Crypto alapból egy "szerencsejáték" emellet a Doge még hatványozottan. Csak ezt akartam mondani. De majd akkor se érdekeljen ha beragadtál és buktad a lóvét Istenem! (verjed csak a fejed a falba hátha segít, rontani biztos nem fog)
Komolyan vicc kategória ez a topic, hogy itt nem lehet megszólalni...[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Kiskokó #64684 üzenetére
Nahh, tegnap hol voltál? Éppen a hozzád hasonló okosokat kerestem, akik tudnak komolyabb tippeket adni mely krypto-t érdemes esetleg vásárolni, tartogatni. Aki nekem válaszolt, egy krypto-pesszimista, aki jobb videókártyát szeretne magának. Én is az voltam hónapokkal ezelőtt, aztán nekiálltam bányászni, nem sírok, hogy 530 volt a 6900 XT-m. Kurv@ nagy májer vagy, hogy megtízszerezted a pénzedet DOGE-val, gratulálok. Én még sajnos nem ébredtem ott fel ezzel kapcsolatban, az én hibám.
Szóval valami tipp tökös kolléga?
Meg ne sértődj ám -
Kiskokó
veterán
válasz Chalez #64690 üzenetére
Tipikus, ezért nem írok sehova se. Nem sértődök meg. Te se, csak annyit kérek legyél Realista
Hol láttad hogy okosnak hiszem magam vagy nagy májernek tartanám magam?
Pont az ellenkezőjét írtam, hogy mivel én sok potenciálisan jó Coinból bevásároltam, ezért a DOGE-t pont hogy visszább vettem, mert egy ilyen szarba nem fektetek, már csak elvből se.
Aprópénzt hagytam benne és mákom volt. Attól még nagyot fog koppani ez az egész, ha csak nem lesz akkora hype körülötte, hogy a végén tényleg ez lesz a hétköznap crypto fizetőeszköz. (A birka szellemből kiindulva simán lehet)
De azt, hogy honnan sikerült kivenni az írásomból, hogy én húde nagyokos vagyok meg májer azt soha nem fogom megérteni. Mindig ezt tapasztalom, ha valaki a kérdésére nem a várt választ kapja akkor a válaszoló rögtön "nagyokos, okoskodó, májer, megmondó)
Na mind1.Ha annyira tippet vársz akkor VET. Maximum ennyit tudok neked segíteni.
Az, hogy te bemondásra veszel egy olyan valamiből amit egy fórumos ismeretlen benyögött az már a te "bajod".+1 tipp : tanulj , olvass.
(Nekem napi szinten minimum 2-3 órám megy el cryptora, ezért nem is kell kérdeznem, ilyeneket, hogy mi megy majd nagyot vagy miért bizonytalan nagyon a doge. Így is csak kapirgálom a felszínt mert nagyon nem egyszerű ez a dolog)
Bocsi a segges dologért, csak kicsit felhúzott, az a válasz amit pont egy olyan fórumtársnak írtál aki kb olyan mint én. Ritkán szól hozzá de az mindig JÓ, csak persze nem a várt választ adja így rögtön "kötekedésnek" van véve...)[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Polllen #64692 üzenetére
ja oké
(Én úgy vagyok vele,hogy neten keresztül ismeretlenül amúgy sem "haragszok" meg senkire meg ilyenek... történhet bármi. Csak én nagyon realista vagyok és mindent magamnak csinálok/tanulok stb. Ezért nem szeretem amikor valaki a sült galambot várja ÉS még neki is áll feljebb.)Szóval ON
Van az eth cím :
[link]
Ezután a kártyás befizetés után [link] 1,26eth vettem
majd azonnal a címemről a Binance címre megy ez [link] 1,44eth Már ezt sem teljesen értem. De az utolsó nanopoolos kiküldés 0,2Eth [link] után azonnal van egy címemről Binancera mozgás [link] 1,06Eth.
Én ezt nem értem, valaki érti miért vannak ezek a mozgások az ERC20-as címemen ?
köszi előre is.Szerk :
Ja és persze a 0,67ról 0,6-ra esés után már megint 0,71 a Doge... nyilván akinek van/volt benne nyert rajta az tök jó meg minden. Engem csak az szomorít el, hogy ez is az emberiség jelenlegi intelligencia szintjét tükrözi nagy részben. Mert a sok új aki csak hallja aztán bele is fog de semmit nem tud és tanul csak olvassa a szennyet mint a Telexes Cikk a napokban.... és azt hiszi mindent tud. Aztán az ilyenek lesik Muskot meg stb és gyarló, önző módon egy Doge coin is elfogja érni az 1$ értéket. Mert az emberek befolyásolhatóak és buták ami ellen még csak tenni sem akarnak! Ezért történhet meg ilyen. AMINEK amúgy ÖRÜLÖK mert ettől pörög a piac és aki majd innen kiszáll az megy át másba is és csak pozitív ilyen szempontból!! De mint mondtam a másik oldalról szomorú is.
Ha én ezt egy picit is "komolyan" veszem az elején (csak akkor még kevesebb volt a tudásom sokkal) akkor rakok bele bőven XD[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Kiskokó #64691 üzenetére
Én nem sértődök meg nyugi, vagy ha igen, akkor sem hagyom itt a topikot, mert beleállok A qva nagy májer vagy azt dicséretnek szántam, még ha így írásban szárazon kicsit nyersnek hat
Az okos sem degradáló,jóval többet tud itt nálam sokatok mint én.
Köszönöm a VET tippet, az egyik kiszemeltem.
Azért viszont szomorú vagyok, hogy ha még mindig a "bármelyik" válasz a helyes, persze akár igaz is lehet.
De azt már vágom, hogy én kerestem magamnak a pofont -
Kiskokó
veterán
válasz Chalez #64694 üzenetére
Hát akkor kösz
Ez a Bármelyik ez amúgy pontosan úgy helyes hogy Bármelyik ami jó project. De amíg nem tudod valamiről, hogy mit csinál és jónak tűnik e vagy sem, addig tulajdonképpen Bármelyik.
Viszont az hogy melyek a jó projectek, youtubon ömlik a videó akár magyarul is bemutatók stb simán össze tudod szedni egy nap alatt magadnak, hogy mi az amiből veszel vagy nem, általában csokorba is szedik mik várhatóak utoljára Avax meg még valamit beszéltek, hogy a hétvégén ugorhat.
Persze nem kell ott se mindent elhinni, te dönts és ne csak kövesd amit nézel.
Meg az igazság az , hogy az első nagy hullámokról már én is lemaradtam mert csak január végén kezdtem el venni altokat.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Na vettem egy hdmi-dummyt, beleraktam, tényleg megy monitor nélkül faszán, viszont ha belépek anydeskkel, 62ről visszamegy 52-re a hashrate, nem lehet ezt kiküszöbölni?
-
ooooobi
senior tag
válasz Kiskokó #64693 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, azt akarod mondani, hogy binancre te nem küldtél semmit és nem hiányoznak ezek az összegek a számládról? Látszik, hogy most csak 0,06 van rajta. Milyen cím ez egyáltalán?
Én most arra tippelnék, hogy saját binance címed amivel a binance saját maga azt csinál amit akar, csak a saját belsö rendszerében el van könyvelve, hogy neked mennyi is van pontosan. Ha megbízol a binanceben akkor ez nem gond, ha hosszútávra tartod akkor meg inkább cold wallet. De ezeket csak feltételezem.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Kiskokó
veterán
válasz ooooobi #64698 üzenetére
Helló
Használok Ledgert persze.
Ez a Binance ERC 20-as címem amire bányászok.
Azt nem értem, hogy pl az utolsó tranzakció az micsoda ? Ami az én címeről megy a Binance váltó valami központi címére és 1.06ETH. Binanceon belül nem látok ilyen tranzakciót csak etherscanben. Megbízok amúgy benne szerintem az egyik legjobb váltó.
Kínában pedig a legnagyobb elfogadottsága van a cryptónak így kétlem hogy történjen vele valami. Nyilván hackereket leszámítva.FPSTunker
Naja, tuti nem csak kamura tweetelget Elonka se róla. Szerintem a BTCből amit csinált profitot tuti tett át bele ott megint dobott ráegy pár x-et aztán majd teszi vissza BTC.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest