Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
mZoleee
üzenetére
Mert úgy indultam neki, hogy később bővíteni fogom, hogy a 25 TB limitet elérjem. Aztán később derült ki, hogy felesleges, mert tudok külön node-ot is indítani..
Maradt így. Most már végigcsinálom, nincs más 5letem. Gondolkodtam, hogy emigrálom egy 20TB-os hdd-re, még nincs elvetve, nyernék vele 6-7 hónapnyi "időt". -
havri1
félisten
válasz
mZoleee
üzenetére
Nekem 6 hónapos a node, win alatt. Mivel RAID-be van 2 db 3TB-os, és az egyik haldoklik, így meg vannak számlálva a node órái.
Jó lenne kihúzni vele addig, ameddig a visszatartott held-et (félig) visszatérítik, de majd meglátjuk.
Tervezem én is egy inteles Synology NAS beszerzését, és exos HDD-vel, de még várat a projekt magára. És akkor dockerben újraindulna. -
berzebub
aktív tag
válasz
mZoleee
üzenetére
B.Ú.É.K. Régi volt az iso fájl amiből a hive-ot húztam,az volt a bibi. ( Mondjuk u.a. volt a verzió mind két rendszeren) Gyorsan updateltem az összes riget és szépen nőtt pár százalékkal a hash, de az egyik megkotlott frissítés közben azóta se kép se hang, szóval lesz mit csinálni a lencse leves után
-
-
bobalazs
nagyúr
-
xzeebyt
tag
válasz
mZoleee
üzenetére
Nexonak is van már kártyája. Ott lehet hitelkártyát is, illetve debit, ami olyan mint a cro kártya. Bár újabban melóba az automaták nem akarják elfogadni, de már a cro kártyát sem. Egyenlőre nem jöttem rá miért nem. És van rajtuk összeg
a cro-nál kb nyáron volt, h nem nemzetközire volt állítva, utána működött, most ismét nem -
mZoleee
senior tag
válasz
mZoleee
üzenetére
Magasra állítottam a threshold-ot, így nem kaptam még kifizetést
Meg jelenleg még a kis kriptós masina is darabokban van amin a wallet-eket tartom, mert nincs időm foglakozni vele (lásd lassan válaszolok)4070Ti+3070Ti+2060 ami megy nálam, Rigel minerrel és Flexpool (Iron), Crazypool (Octa+Zil)
-
-
-
kenwood
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
Van hivatalos Eth fork, Ethereum classicnak hivjak. Nem igazan ertem,miert lenne szukseg egy masik,nem hivatalosra.
Voltak kisebb problemak a Bellatrixnel is. Siman lehet, hogy az ETC lesz a 10x coin

Ha a foundationon mulik, eobb lesz revert, mint az ETC halozat preferalasa.
Meg az osszes issue minor volt, szoval kicsi az eselye annak, hogy a merge utan osszeomlik a halozat, vagy csak nem lesz eleg biztonsagos.#82855
Ha vendegsegben vagy,es a hazigazdat gerinctelennek titulalod, az jellemzoen az utolso latogatasod a helyszinen. Itt szerintem nemhogy permbant,de meg figyelmeztetest sem fogsz kapni erte.
Nagyon ritka az a topic-moderator kombinacio ahol a nem tul enyhe moderalas a problema. En 20 ev alatt 1x futottam bele egy ilyenbe,de az egy fizetett hirdetes alatt comment szekcio volt,es nem is teritettem ki minden lapomat. -
kenwood
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
En hasznaltam regen a watchdogot. Beallitottam az atlag hashrate ala par szazalekkal. Faszan mukodott, ha elszallt egy kartya, a limit ala esett a hashrate,ujrainditotta a minert,vagy a riget. Az egyik rig viszont neha teljesen meghalt,sshzni sem lehetett ra. Azon a watchdog sem segitett, csak a smart konnektor.
-
gyurma888
aktív tag
-
Sir Riccio
addikt
válasz
mZoleee
üzenetére
Nem link formájában kaptam, szóval nincs, de nem feltétlen akarnék kockáztatni. Mondjuk én jelenleg nem is találom, hogyan tudnám átutalni másik walletbe az ott tartott ETH-m, csak mail címet ill. mobilszámot látok mint lehetséges címzettet, wallet címet nem tudok megadni, pedig régebben tuti volt ilyen opció, használtam.
-
Kami11
őstag
-
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
Köszi, én is az OC-ra gyanakszom, még csiszolom, meg berakok pár plusz ventit oldalra.
A ramok oc-zhatóságára milyen hatással van a power limit vagy ha a gpu-t mondjuk 1000MHz 825mV-ra korlátozom? Emeljek valamin? Illetve a ventit is visszateszem kakor 70%-ra,hátha az a 2-4 fok különbség is számít. -
Frozen
addikt
válasz
mZoleee
üzenetére
Szerintem gyors vegyél elő egy számológépet és számold ki ha most veszel egy kártyát az mikorra térül vissza... Na kb mostanra ennyire lett jövedelmező ez az ág, bőven elég egy diff bomba is,hogy leves legyen a bányászoknak. Egyébként több helyen értelmesen elmondták, hogy nem fognak dátumot kitűzni, mert sok bányász akkor kiszállna és veszélybe kerülne az át állás a 2.0 ra.. (valahol érthető is hiszen nyilván ha bejelentik ,tömegesen lesznek a kártyák az aprón...)
Pont azért fogja beelőzni a btc-t ,mert nem lesz akkora irdatlan nagy áramfogyasztás ,így bármilyen szankció is fog életbe lépni bármely országban mivel zöld lesz nagy részben így kivételt képezhet bármilyen korlátozás alól.Minden esetre reméljük nem lesz nagy sírás mikor majd nem tudják eladni a kártyákat bagóért sem sokan

Az még kimaradt,hogy sokan jönnek itt ,hogy támadható meg nem biztonságos stb a btc nél is voltak már durva hackelések és lopások szóval az sem tökéletes mielőtt sokan ebbe hinnének olyan nagyon. -
Kaci84
őstag
válasz
mZoleee
üzenetére
Oké értem. Weboldalról frissítetted? Vagy pendrivra újraraktad? Nem állítottál semmi egyebet? Weboldalas nézetbe is megy a dolog? Melyik miner? Milyen VGA gyártmány? Van amelyik csak Memory Juncktion-t mutat és lehet a Hive azt nem monitorozza. Nálam SuprimX és Aorus van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Zephyr nyár óta pörög nálam, igaz nem a kaputelefonnal, de ezen információk birtokában, azt is ráállítom
Meg jelenleg még a kis kriptós masina is darabokban van amin a wallet-eket tartom, mert nincs időm foglakozni vele (lásd lassan válaszolok)
hashtag police

.. Bakker komolyan,
Fogalmam sincs hogy mit cseszett el a win11 frissítése