Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Meghagylak abban a tudatban, hogy nem ismerem az áramerősség fogalmát. Nem érzem ezt olyan nagy hátránynak, ezzel még beférhetek a tápajánlók közé.
Sajnálom, nem támasztom alá semmivel amit írtam. Vedd egy buta és ostoba kijelentésnek és ne is foglalkozz vele. Számtalanszor találkozhatsz olyan alakokkal a neten mint én, akik mindenféle előképzettség nélkül mások írásaiból ellesett fogalmakat hordanak össze anélkül ,hogy alap összefüggéseket értenék, vagy akárcsak az aksik indítóáramát képesek lennének elvi síkon összekapcsolni a pcie riserek folyamatos áramfelvételével.(#39642) Tamás9x Sata tápcsati melegedésből indultunk ki. Nem az első 20 mikroszekundumban fog melegedni (ha melegszik), hanem az üzemszerű folyamatos terhelés alatt. Erre mérget vennék akkor is ha bölcsész diplomám lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli986
tag
Valóban nem 5,csak 4,hülyeséget írtam addig variáltam.
Szóval ha 16-ot eszik az x16 akkor ha a 4db x1-be dugom riserrel akár még működhetne is?
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy az x16 slotba ha risert dugog automatikusan 1-et fog enni az is,vagy csak ha átállítom,valamint ha nincs bele kártya dugva akkor is megeszi a slot a 16-ot vagy csak ha működik benne egy 16x kártya?
Ez a része nagyon ismeretlen számomra.tom120514: Az androidos stat monitor szerint nagyjából beállt a hashrate-em arra amit teamvieweren keresztül látok.
Nanopoolra vegyes riggel lehet dualminingolni?[ Szerkesztve ]
-
Zoli986
tag
Mennyire valós amit az ether stat monitor kiír nekem kalkulált értéknek 1 éjszaka után?
130MH/s-ra 280 dollárt/hónapot ír.
Críptocompare szerint akkora hashrate-el 390 dollárnyinak kellene kb gyűlnie ha a villanyt nem számolom. -
Zoli986
tag
válasz fogtunder #39655 üzenetére
Tegnap este 10 óta fut.
5 nap 18 óra akövetkező kifizetés ami a minimum 0.05
Így kb 6 nap alatt hoz 10-11 dollárnyit 2db rx570 és 5db 1050ti.
nicehashen ethert túrva az 570-ekkel és 3db 1050-el ether+pascal napi 10 dollárt hoz.
Akkor hol van a másik két kártya teljesítménye?[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Nem tudjatok mennyire lehet leterhelni egy atlagos csaladi haz elektromos halozatat? Hany kw-ot bir el?
Give me your cum,bull!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dexar007 #39665 üzenetére
villanyórától, megszakítóktól függ, kábelezéstől függ, ahogy előttem is írták. az összerthelést nyilván a villanyóra határozza meg, de nem jó egy körre sok fogyasztót rakni, mert le fogja csapni a megszakítót, melegedhetnek a kábelek, stabilitási problémák jöhetnek elő.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Vigilante
őstag
Nekem már az adott elosztó amiről 2 rig ment, 2500 Watt fogyasztás mellett a kábele elég szépen forrósodott már. Pedig direkt figyeltem arra is, hogy nehogy fel legyen tekeredve valahogy, nehogy egy tekercsként viselkedjen. PErsze én is hülye voltam akkor még, hogy ilyen tesco-s elosztót használtam. 16A volt ráírva, de azt azért nem próbáltam volna ki.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
bobalazs
nagyúr
válasz KerekesLevi #39637 üzenetére
az MSI Afterburner újraindításonként elállítja magát. Van valami lakat, meg profil 1-5 mentés funkció, de nem igazán tudom beállítani.
Beállítod szépen az órajelet, lenyomod az apply gombot.
save majd az 1-es gombra nyomva elmented azt a beállítást az 1es profilhoz,.
Legközelebbi gép inditáskor elég az 1-esre rányomni és betölti azt az órajelet ami a 1es profilhoz tartozik. -
techie_guy
tag
AMD-s rigen véletlenül sikerült rányomni a windows frissítésre, amik szépen települtek is és a frissítés gyönyörűen elbaszta az eddig viszonylag stabil riget. A hashrate 28 körüli értékekről 20 körülire leesett minden kártya esetében. Van esetleg valakinek tippje, mit lehetne csinálni vagy mehet neki a windows reinstall? (távoli rigről van szó, tehát csak Teamvieweres megoldás jöhetne most szóba)
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dr. Romano #39680 üzenetére
nem olvasol más topikokat? ha annyi BTC-m lenne, ahányszor olyan emberektől azt olvastam, hogy ebből nem lehet pénzt keresni és amúgy is össze fog omlani heteken belül, akkor már Hawaii-on ülnék egy tequila sunrise-zal a kezemben és olvasgatnék egy napernyő alatt
-
Johni5
őstag
válasz techie_guy #39683 üzenetére
Töröld a frissítéseket,vagy állítsd vissza a gépet,ha van mentés.Én az előbbit választanám.
-
fogtunder
nagyúr
válasz techie_guy #39683 üzenetére
nem tudom, hogy csökkentett módban megy-e a TV, de DDU-val le kellene gyalulni első körben a drivereket és újrarakni normálisat.
-
tisn
addikt
win10-en hogy birom letiltani a frissiteseket? atmenetileg leallitottam, ta'n 30 v. 45 napra
sajna a lan-t nem birom fizetosre allitani -
Dexar007
veterán
válasz subaruwrc #39681 üzenetére
Ja,erre mar rajottem.
Nekunk ugy van megoldva,hogy van egy nagy C25-ös, meg 4 db kicsi C16-os. Sikerült mar a kicsit is lecsapni,mikor a fenti konnektorokokat tulterheltem..igy most ugy van megoldva,hogy 2 gep, a lenti konnektorokbol kapja az aramot.
De ettol fuggetlenul a 25A-t nem lephetem tul,ha jol sejtem.
Mondjuk elvileg meg egy gep belefer,csak a mosogepet meg a mikrot kell elfelejteni.Johni5: 32ig ingyen lehet? Akkor miert nem eleve azt raktak fel?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Zlcsi
senior tag
amd kártyáknál a bios modolás járhat garancia vesztéssel?
-
fogtunder
nagyúr
hát amíg működik a kártya, vissza tudod írni a gyárit, ha gariztatni kell. jó kérdés, hogy ha te nem tudsz már életet lehelni bele egyáltalán, akkor ők vajon ki tudják-e olvasni a BIOS cheksumot. ha igen, akkor tuti vissza fogják utasítani.
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Egyre jobban érdekelnek a kriptovaluták, és bár kezdésnek mindenképp csak a kereskedés részét próbálnám ki, a rig építés sem áll messze tőlem.
Az összefoglalóban lévő leírás alapján egy 6 kártyás rendszert 700 ezer - 1 millió forint körül lehet összerakni mai árakon. Ez a tesztek és beállítások után mennyi felügyeletet igényel? Néha ránézek, hogy mi újság a hashrate-el, 'osztán jó, vagy ennél komolyabban kell vele foglalkozni már "kezdő" szinten is?
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
szazbolha
addikt
válasz Dexar007 #39665 üzenetére
Szerk: közben olvasom, hogy tudod te és 25A-esed van
Elvileg van egy fő biztosíték, ami legalább 16A és vannak az elosztón kisebbek 8-10A sek.
A régi családi házunkon 3 db 16A volt a fő betáp, de mostaniban csak egy van. Nézd meg a villanyszekrényed nálad mi a helyzet.A probléma ott kezdődik, ha a mosógép + mosogatógép is elindul, mert ezeknek elektromos fűtésük van.
Hiába a bírja a 10A-s al-biztosíték (2KW) a bányagépeket, ha másik 2 ágon is lesz 1-1 KW, levágja a fő biztosítékot.
Lehet igényelni nagyobb biztosítékot is. Asszem 32A a max, de ma már a mérőszerkezettel együtt adják, biztos nem olcsó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest