- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
-
Iginotus
addikt
Lassan átáll minden.
Múlthéten volt még new.nicehash.com (itt ment az új) és a nicehash.com (itt meg a régi)
Jelenleg már old.nicehash.com (itt van a régi) és a nicehash.com (itt már az ÚJ!)
Szóval szerintem nyár végén már csak az új lesz...Ehhez ugye új regisztráció új BTC cím van és új autentikáció is kell. újra kell kötni a coinbassel is.
Ez most már megy és ingyenes a transzfer ha jól olvasom.Ezeket vettem eddig észre. Plusz a Profitabiliti kalkulátor még egy kicsit szarul megy. És én Linux alól használom. És 3 ugyanolyan géppel. Eddig mindig jól mutatott mindent.
Jó funkció a coin váltója szerintem hasznos. És ez a Nicehash OS is érdekes lehet ha kiforrja magát0528barton Ja és 350W os fogyasztással... Szóval úgy már nem biztos, hogy meg is éri.
-
törölt tag
Hirtelen ezeket találtam:
500W-osról
1000W-osról
Röviden a lényeg: messziről kerülendő. -
-
hát nekem ráment egy pár napom míg nagyjából mindent végig olvastam és kipróbáltam a fórum leírások alapján (anorak.tech és reddit)
sok féle bios modding és órajelek állításokon vagyok túl, és még mindig úgy érzem, hogy fogyasztás szempontból biztosan lehetne még finom hangolni..
bios modding után jelenleg nekem msi afterburner-be így vannak belőve az értékek:
mv: -100
cc: 1200
mc: 2125
ez nekem még stabil, de ahány kártya annyi variáció.. és EZ a kártyám van Hynix memóriával -
AAntii
őstag
"arra mennyi esély van, hogy két vadi új riser is szar?"
4 risert vettem legutóbb, bontatlan csomagolásút, ebből 1 ment is. Legközelebb ha risert veszek, akkor csakis olyat, amivel már bányásztak, a bosszúság, a teszteléssel elsz***rt idő, plusz 4 áráért lett végül egy működőképes. Szóval az esély bőven megvan. -
A Coinbase felületén nem lehet direktbe kriptovalutát kriptovalutára váltani, helyette először ott átváltod EUR-ba, az EUR-ból pedig megveszed a kívánt kriptovalutát. Sajnos ez két lépcsős, és mindegyik lépcsőn van egy-egy fee.
Ha a GDAX-ot használod, akkor ott tudsz már kriptovalutát kriptovalutáért venni. Átvezeted az összeget Coinbase-ről, megcsinálod a váltást, és visszavezeted. Az át/visszavezetés azonnali és ingyenes. A váltáson is van fee, de eltörpül a Coinbase felületén lévőhöz képest. -
Zlcsi
senior tag
olyan mintha csak 3 pcix1-el működne, mert ha kihúzok egyet akkor indul
pedig asus prime z270p az alaplap,lehet hogy mégis táp ellátás?
1000w-os tápnak bírnia kéne 5 1070-et nem?
de 4et sem bír...egyébként a tápellátásba folyamatosan be van dugva mind(pörög is mindegyiknek a ventrije) az 5 csak a pci-okkal variálok
-
-
Joe Swanson
senior tag
-
olle
senior tag
Simán visszatérhet a nicehash persze ha nem ők rabolták ki saját magukat. Kártalanítaniuk kell az embereket. Pláne azokat akik vettek tőlük Hash Powert. Csak most már többet kell majd figyelni a biztonságra. Bízok benne hogy megoldják a helyzetet. Egy cégről van szó.
Jah az Awesome miner is valami ilyesmi.
-
Parano1d
tag
Köszi, azóta már nekem is helyreállt. Legalábbis a webes felületen már látszik az egyenleg, ha hazaérek melóbol reggel, ránézek a NEONra is. Sőt még a GAS-t is megkaptam, amit közben "termelt"
t72killer
Azért olyan nagyon nem aggódnék a kínaiak miatt. Magyarországról is lehet kereskedni magyar tőzsde nélkül
A nagy bányák max áttelepülnek Mongóliába, vagy valami szomszéd országba, ahol szívesen látják őket.
A kis otthoni bányák szívják meg csak szokás szerint. -
Zlcsi
senior tag
lejárt a szerk
úgy csináltam ahogy fent írtam, de a miner azt írja, hogy nem lát egy kártyát sem.
mind2 kártya ami most benne van fülre 100%-on pörgeti a ventijeit
hol keressem a hibát?log:
ZEC: 1 pool is specified
16:03:30:559 e9c Main ZCash pool is eu1-zcash.flypool.org:3333
16:03:30:689 e9c OpenCL platform: Intel(R) OpenCL
16:03:30:692 e9c OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
16:03:30:697 e9c No AMD cards in the list.
16:03:30:700 e9c No AMD OPENCLGPUs found, exit -
Sidorovich
senior tag
Elsőre nekem is kicsit a túl szép, hogy igaz legyen kategória volt ez. Lehet, hogy a fork után az egyik ág kb. semmit nem fog érni?
Egy kis összegért (amit még nem fáj annyira elveszíteni, ha balul sülne el) most én váltottam be ETH-t BTC-re emiatt.
BTC-hez szoftveres privát walletet tud valaki ajánlani? Eddig csak ETH-val foglalkoztam, ott a geth és a Parity a legnépszerűbb kliensek. BTC-nél mit érdemes Windowson használni, ha én akarom birtokolni a privát kulcsot?
-
Robcsa
tag
Szia!
A Zec leírása szerint, a ZEC-nél 2 féle address van használatban. Van a transzparens amit T addressnek hívnak és van a privát amit Z addressnek.
A transzparens addressek úgy viselkednek mint a bitcoin-é (jelentsen is ez bármit), a Z addressek pedig a zero-knowledge proofs által felpimpelt addressek.Üdv.: Robi.
-
gratzner
tag
Feltételezem, hogy az adress az a kód, amit general pl. a Poloniex, amit be kell írni a kliensbe, hogy milyen címre szedje a gép a coin-t...
Úgy szokott lenni, hogy bányászgat a gép, flypool-on az "adress" alapján tudod figyelni, hogy éppen mennyinél jár és 0,01 ZEC-enként jóváíródik a mennyiség a Poloniexen. Na ez szűnt meg. Jelenleg flypool-on ha eléri a 0,01-et akkor onnan eltűnik a mennyiség, de Polo-n sem jelenik meg. Szerintem megy a levesbe...Kraken sajnos várat már hetek óta a regisztrációval...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)