- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Smithy87 #37356 üzenetére
Ó nagyon jó ez a számolós oldal, köszönöm szépen!
Ezek szerint kb 2 dollárt termelne naponta. Az nem is rossz...Az összefoglalóban ajánlott Claymore's Dual miner a legjobb progi hozzá? Van esetleg valami botegyszerű felhasználóbarát cucc, amit ajánlanátok is?
SZERK: a többieknek is köszönöm a segítséget!
-
-
tisn
addikt
válasz
Smithy87 #36512 üzenetére
samu ramosokon korrektul hoz, es eddig olyan kartyam volt
na es ahhoz volt wallet/belott minerprogram (meg ETN-hez)most zcl-el szutykolok
szerk: mellesleg a whattomine ETH-t meg ZCL-t hoz legprofitabilisebbek a 1060-al (meg 3 soha nem hallott kispenzt, de nem fogok naponta ugralni)
-
szazbolha
addikt
válasz
Smithy87 #34231 üzenetére
Még mindig azt használom.... Igen, kb dec. 20. óta mikor volt az árzuhanás rosszul fizet, de javuló tendenciát mutat van néha nagy csúcs is (pl tegnap SUMO 3 órán keresztül).
Javaslom, csak néhány Coinra engedélyezd amihez bekonfigolod a kártyád.A 1060-asra szerintem jó a 270. Nálam +180/600-on járnak de 75% TDP limittel, mert az a gép a lakásban van. Szeretem ha halk. Most ennyit mennek a bentiek: https://prnt.sc/htb4sa 70 felett, de a 3. gépen alacsonyabb a hasítás, mert melegszik és levettem a Temp limitet 75 fokra.
Éjszakára, mikor lehet kicsit több hangja (dolgozó szoba, nem háló) akkor TDP limit 80% és 80 fok a templimit
-
szazbolha
addikt
válasz
Smithy87 #33733 üzenetére
Jó tipp volt eddig ott nem is néztem.
A HIBA 0000C - "Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt."Namost ezzel mit kezdjek?
(#33734) tisn - Biztos voltam benne hogy karácsony előtt valami történni fog.
Megint lusta voltam, és a XAPO-ra beragadt BTC-t nem forintosítottam -
-
Krix
őstag
válasz
Smithy87 #32739 üzenetére
Nekem nem ment. 1050Ti-ket próbáltam benne egy Z97-es Asus lapban. Se x16, se x1 portban. 4 kártyát fel sem ismerte a gép. Ha csak 2-t dugtam bele akkor felismerte, de amikor elindítottam a bányát akkor driver crash-el elszállt. A táp biztos elég volt neki.
Kipróbáltam két másik alaplapban is de ugyanaz lett az eredmény. Majd próbálom még tesztelni más lapban, de az is lehet, hogy csak hibás az elosztó-riser.
-
szazbolha
addikt
válasz
Smithy87 #32566 üzenetére
Nekem csak azok vannak (illetve egy ITX). 1060-asok 63-71 fok, ATI 60-75 fok.
Jó WF hűtés. Nem rig, hanem hagyományos házakban 65-75% TDP-vel mennek. Kell az átszellőztetés, de 200-300 W nem lehet gond.
Amikor GTX470-el meg 480-al SLI-ztem az kissé neccesebb volt.(#32569) AAntii A 1050 TI max 5A-t vesz fel a riser-ből ha nincs tápcsati. Molex elvileg 10A-al terhelhető, a SATA csati nem tudom mennyivel. de arra nem adnék 10A-t, szerintem 1 db 1050ti-t biztos elbír.
(nálan csak 1030 van rajta. a maga 30 wattjával - 2,5A) -
Zoz
őstag
válasz
Smithy87 #32562 üzenetére
Nekem olyanhoz van szerencsém (nem az enyém, csak nekem kell piszkálom :-) ), ahol az eladott vagy megdöglött 290-eseket 1070-ek váltják. 3-3-as állásig elég simán ment, aztán elkezdtek makacskodni az Ati-k, csomót kellett variálni, hogy melyik PCIE-ben hajlandóak együtt működni.
-
gbela
senior tag
válasz
Smithy87 #32562 üzenetére
Igen, nekem pl 1080ti, 1060 és rx470 egy gépben megy, nincs vele gond. De mások is tolják hasonlóképpen.
Szerk.: Hát, szivni lehet, még ugyanazon márkánál is
de lényeg h működőképes ha jól fel van setupolva. Pl én is utólag tettem be az amd-t az nv gépbe, simán rátoltam az AMD blockchain drivert és ment, NV kártyák nem éreztek változást.
-
szazbolha
addikt
válasz
Smithy87 #32456 üzenetére
Nálam megy elég stabilan winminer. Még sosem akadt ki, de korábban írtam, hogy a Coin választása gyengébb mint a nicehash-é (volt). Rá kell nézni néha. Az segít ha magad jelölöd ki melyik coint bányássza. Vagy többet is jelölsz és választ belőle. A vírusirtót nem sikerült hozzákonfigolni, arra kényes, ezért ha le akar tölteni, akkor kikacsplom az ESET-et.
Ma égész nap ment 3 géppel, hamarosan paypal-on a második kifizetés, Most 40-50 USD-vel tesztelem mennyi a fee. 20 USD-vel 8% körül volt.
(#32512) Ferenc. Bocsi! igazad van. A sor végét néztem, az meg "ipari" -ÁFA
-
olle
senior tag
válasz
Smithy87 #32128 üzenetére
https://etn.nanopool.org Help menüpont.
-
subaruwrc
félisten
-
melkah
tag
válasz
Smithy87 #31891 üzenetére
ewbf elso talalkozasnal nekem is volt ilyen gondom. clyamore eth-nal ugyanaz az osszeallitas hibatlanul ment.
Atrendeztem a kartyakat egy szellosebb keretbe es azota hibatlan. Minden kartya kozott 6cm a legkissebb tavolsag a jobb szellozes erdekeben, elotte 3-4cm-er volt es alurol kevesbe tudtak szellozni. (Nyilvan eth es zec banyaszat egesz mast melegit a kartyan. Az en esetemben ez bevalt, de ez csak egy tipp.)
-
sanzi89
addikt
válasz
Smithy87 #31739 üzenetére
2GB-os RX560-as húzva 400 h/s tud Cryptonight alatt, ez jelenleg havi 31 dollár.
2GB-os 1050-es húzva tud 150 sol/s Zcash alatt, ez jelenleg havi 23 dollár.Általánosságban a 1050-es drágább, és az 560-as teljesítményének bő kétharmadát kaparja ki. Árban egy normális gyártó, 3 év garanciával, boltból, 2 ventillátorral: GIGABYTE GV-N1050OC-2GD 40k vs. GIGABYTE GV-RX560GAMING OC-2GD 36.5k
Fogyasztásról nem tudok nyilatkozni.Ezek alapján nem tudok miért válasszon az ember sima 1050-es egy 560-as helyett...
-
Zoo123
senior tag
válasz
Smithy87 #31176 üzenetére
Nem lehet állítani:
Payouts for balances less than 0.1 to external wallet ------------------------------- 4%
Payouts for balances greater than or equal to 0.1 BTC to external wallet ----- 3%
Payouts for balances greater than or equal to 0.001 BTC to NiceHash wallet 2%A forrás: https://www.nicehash.com/help/fees
Szóval legalább 0,001 BTC-t el kell érni és Nicehash saját pénztárcája kell hozzá és akkor utalnak, külső pénztárcára csak 0,01 BTC fölötti összeget utalnak ki. A nicehash miner írja is hogy várhatóan mikor fognak kiutalni a view my miner opciónál.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync