- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lev258 #11827 üzenetére
Akkor memtest is lesz futtatva, sőt mintha a pendrive amit csináltam telepítőnek alapból is tartalmazta volna. De lehet rosszul emlékszem.
És az mitől van, hogy minden program ott marad ahol utoljára bezártam, de a FF a gép újraindítása után nem ott van hanem mindig 2 centivel feljebb?
Illetve van mikor gép újraindítás után nem az üres kezdőlap fogad, hanem az utoljára megnyitott, mint amikor összeomlik a FF, pedig nem omlott össze. Most vagy az a baja, hogy a Mint túl korán bezárja a kikapcsolásnál (kényszerített leállítás lényegében) vagy pedig valóban memóriahiba.
Ha tényleg az remélem egy kis órajel csökkentéssel megoldódik, G.Skill 1600CL9 2x4GB kit 1.5V, semmi extra. XMP profillal van az uefiben betöltve és jók a paraméterek amiket beállított magának.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest