- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszi123 #14918 üzenetére
Azért kellett hozzá egy nap, míg odaértem.
Akkor megnyugodtam.
Sokan panaszkodnak a témában, mint látod a linkekből is. Amúgy hacsak nem valami spéci programot kell használnia a usernek, valóban minden megvan, ami a komfortos userkedéshez kell. Nyilván kis időt rá kell szánni, amíg belakja az ember a rendszert, megtalálja a szükséges alternatív programokat. De ha visszaemlékszem, Windows telepítés után is elég sokat kellett ügyködni, míg használható lett, most a sok órás driverek felkutatása, telepítése még nincs is ebben benne...(igaz én még Win7-et használtam)
-
válasz
Aszi123 #14915 üzenetére
Ne tegyetek már sírba! Ha Cinnamont használsz, az az egyik legjobb kétablakos fájlkezelő.
Telepítés után default állapotban nyílik meg, de azért egy fájlkezelőnél már csak belenéz a user a Beállítások menübe és úgy alakítja ki funkcionálisan, ahogy neki kényelmes azt használni.
Amúgy tényleg a világ legegyszerűbb feladata a Linux Mint felrakása.
Mondjuk ezt orion1025 fórumtárs figyelmébe is ajánlhattam volna, de most ugrott fel a fájlkezelő kérdés miatt.
-
-
Aszi123
tag
válasz
Aszi123 #14033 üzenetére
No, meghalt az ssd és vele a Win is, nem hülye ez a noti, na.
Lányomnak is ment fel a Mint, viszont ő nagy filmnéző. Kellene egy olyan player amin lehet a hw gyorsítást bekapcsolni, a jobb és bal nyilakra előre illetve hátra menetet rakni az up/down pedig a hangerőt, tudtok ilyet ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged