- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszi123 #14918 üzenetére
Azért kellett hozzá egy nap, míg odaértem.
Akkor megnyugodtam.
Sokan panaszkodnak a témában, mint látod a linkekből is. Amúgy hacsak nem valami spéci programot kell használnia a usernek, valóban minden megvan, ami a komfortos userkedéshez kell. Nyilván kis időt rá kell szánni, amíg belakja az ember a rendszert, megtalálja a szükséges alternatív programokat. De ha visszaemlékszem, Windows telepítés után is elég sokat kellett ügyködni, míg használható lett, most a sok órás driverek felkutatása, telepítése még nincs is ebben benne...(igaz én még Win7-et használtam)
-
válasz
Aszi123 #14915 üzenetére
Ne tegyetek már sírba! Ha Cinnamont használsz, az az egyik legjobb kétablakos fájlkezelő.
Telepítés után default állapotban nyílik meg, de azért egy fájlkezelőnél már csak belenéz a user a Beállítások menübe és úgy alakítja ki funkcionálisan, ahogy neki kényelmes azt használni.
Amúgy tényleg a világ legegyszerűbb feladata a Linux Mint felrakása.
Mondjuk ezt orion1025 fórumtárs figyelmébe is ajánlhattam volna, de most ugrott fel a fájlkezelő kérdés miatt.
-
-
Aszi123
tag
válasz
Aszi123 #14033 üzenetére
No, meghalt az ssd és vele a Win is, nem hülye ez a noti, na.
Lányomnak is ment fel a Mint, viszont ő nagy filmnéző. Kellene egy olyan player amin lehet a hw gyorsítást bekapcsolni, a jobb és bal nyilakra előre illetve hátra menetet rakni az up/down pedig a hangerőt, tudtok ilyet ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest