- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
15 perce keresem a szűz Mint Cinnamon 19.2-ben, hol tudnám engedélyezni ezt a HWE kernelt, nyomát sem lelem. Az tuti, hogy a fél éve fenn lévő 19.2-nél annyira semmit nem variáltam, hogy FSTAB is az eredeti, márpedig anno első dolgom volt mindig azt beállítani. Szóval én is azt mondom, hogy l*faszt! Valami valahol engedélyezi ezt a HWE kernelt, mert a régi 19.2-nél ott van a Synapticban a linux-image sorban, de a mostani friss telepítésnél nincs nyoma se!
Már kezdem sajnálni, hogy utóbbi bő fél évben inaktiválódtam.....
Annyi tippem van max, hogy install elején be lehet pipálni a 3rd party sw-k telepítését és azok között kerül engedélyezésre, most ezt nem pipáltam be direkt, most jutott eszembe!
Egyelőre fenn hagyom ezt a szűz telepítést, hátha valakinek van tippje, mi engedélyezi a HWE kerneleket, így le tudom ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest