- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
lev258 #12561 üzenetére
Igen, ez általános hiba, hogy hibernációból, és sleepből néha nem is jön vissza a gép, és ha vissza is jön, akkor is gond lehet Wi-Fi-jal, energiagazdálkodással, stb.. Ez sokféle hardvert érint, és minden disztrón előfordul, nem Mint-specifikus.
Sajnos ez a része a Linuxnak még nem érte utol a windowsos támogatási szintet. Nálam mázli, hogy sose altatom, sose hibernálom a gépet, sose tettem, én mindig is friss reboot híve voltam. Ma már egyébként sincs jelentősége, mert az SSD mindent bebootolnak alig néhány mp. alatt, és a komolyabb grafikus felületek és komolyabb alkalmazások tudnak session managementet, így onnan lehet velük folytatni a munkát, ahol az ember abbahagyta. Az állandó reboot kiváló arra, hogy frissítések életbe lépjenek, meg tiszta lappal induljon mindig az ember. Sok kisebb bugot lehet vele elkerülni Windowson is, mert még ott sem hibátlan ez a hibernálok, altatok műfaj, annak ellenére, hogy ott ebben előrébb tartanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iGO Primo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged