- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
Frawly #13150 üzenetére
A 78-as verziójú Thunderbirdben jött be a Multiple Email Addresses per field "feature" emiatt szeretném frissíteni. [link]
Munkatársamnak Manjaro van, de elnézve azt úgy érzem ahhoz még nincs meg a kellő tudásom, bár nekem is nagyon tetszene ez a "rolling release" update mód.
Visszatérve a korábbi kérdésemhez: ha így frissítem a Mint-et, akkor megmaradnak a beállításaim ugye?! (levelezés, VPN kliens beállítások, böngésző kedvencek stb) [link]Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz
lev258 #13145 üzenetére
Aham, akkor érdemes lenne 20-ra frissíteni?! Azt így tudom megtenni? Upgrade from Linux Mint 19.3 to Linux Mint 20 Elvileg ilyenkor megmarad minden beállítás meg telepített program a rendszeren?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet legegyszerűbben frissíteni a Thunderbird-öt 68-ról 78-ra Linux Mint 19.3 Cinnamon felületen?
A frissítéseknél csak a 68 legfrissebb verziójára sikerült ugranomKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest