- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
Petya XT #14964 üzenetére
& köszi a Brave ajánlást, tegnap este már nézegettem, eddig fasza.
És 300K? Haverom nemrég vett egy notit 470K-ért, de bugos és fagyogat a kereső (W11), most cseréli Macre. Amit írsz végtelenül egyetértek, a zöld résszel is.
#14919 Tim82 : Néztem már, nekem tucat. Átlagos, semmi nem fogott meg benne, sőt.
#14920ubyegon2: A jól használhatóságot egyre jobban szűkítették már akkoriban is, ma meg pláne. Pedig kísérleteztem anno mindenféle herélt win7-el ,de sosem volt igazán jó, azóta ahogy tudom, csak ebben volt komoly előre lépés, erőforrás igényben, meg desingben. Mondjuk a játék és a sok mérnöki cucc az azért mellettük szól a mai napig is. -
Aszi123
tag
válasz
ubyegon2 #14917 üzenetére
Azért kellett hozzá egy nap, míg odaértem.
Azóta is a Nemo van. Notifier helyett, mailnag, Foobarról hamar átszoktam a Strawberryre, Cad már nem érint, a Tidal meg itt is volt. Az Operát bántam, Vivaldi már nem izgatott, nem is volt vele múlt, Minten meg abszolút FF. Chrome meg sose.
-
Aszi123
tag
válasz
I02S3F #14910 üzenetére
Sztem csak nyitottság vagy egy jó nagy Win elégedetlenség. Állandó küzdelem a Microsofttal, én nagyon beleuntam anno. Rémített viszont a terminál, így duálba kezdtem. Viszont egy hét alatt csak grafikusan mindent megoldottam. Pár progi volt ami elsőnek hiányzott: asztali mail jelző, kétablakos filekezelő, foobar2000, Tidal, CAD. Maga a Mint mint OS viszont 1 nap alatt lenyűgözött. Így abban az egy hétben mindent kikutattam ami kellett a napi működéshez. Minden hamar meglett terminál nélkül így a Win ment a picsába. Egy grafikai felületről jövő embernek (én is) több idő kellhet a terminál használásához, pedig rengeteg időt és energiát megspórol, ma már jóban vagyunk, noha ritkán használom, közben teljesen puritán felhasználó lettem. Szal lehet ezt parancsok nélkül is teljes, elsőnek, aztán úgy is győz a kíváncsiság meg a terminál.
-
-
Aszi123
tag
Wilmára ma dobtam egy qBittorrenetet. Délután ránéztem, nem tölt fel. Mi fene? Tűzfalba beállítom, semmi eredmény. Ok, akkor portot nyitok neki, fel nem töltene az istenért sem. Mint tűzfal ki, majd a routeré is, fel nem töltök
, Nat alatt nem vagyok. Asszem az Uma alatt volt ilyen gondom, de nem emlékszem a megoldásra, ha fejbe lőnek sem. Lehet jön vissza a Virginia, vagy a 21-es, vagy elébb megnézek pár kernelt. .
-
Aszi123
tag
válasz
KAMI911 #14874 üzenetére
Köszi a segítséget. Terminállal megbuktam, a te parancsoddal sem folytatta, kézzel kellene neki folytatnom, vagy ilyesmit írt. Ment fel mellé egy Wilma, onnan átpakolom ami kell, majd formázom a másik meghajtót. Egyébként a talált parancsokkal sem mentem semmire, mindnél más hibát írt ki. Egyébként mea culpa, sajnálom az akkukra zsét, de itt gond nélkül helyreáll minden. Óriás kedvenc a Mint, win 7 után jöttem erre az OS-ra, életem IT döntése volt, most már a rohadék macOS is szívat. Ezt meg észre sem veszem annyira jó.
-
Aszi123
tag
Updatet kezdtem Wilmára a letöltés már megvolt, ekkor otthagytam. Közben áramszünet lett, a notiban nincs aksi. A főképernyő helyén most kriksz- kraksz van, meg van működő terminál. Update előtt bekapcsoltam a timeshiftet és csináltam egy mentést. Ha lehet terminálból visszaállítanám a mentettet. Parancs kellene hozzá, egyáltalán lehet ezt?
-
Aszi123
tag
Tegnap frissítettem a 21.1-re, azóta minden értesítésnek hangja van. Nem találom, hol lehet az értesítések hangját beállítani, vagy akár kikapcsolni mindet. Megőrjít help!!
-
Aszi123
tag
Thx: gregory
Másik kérdés. Párnapja új ssd van a gépemben, csakhogy telepítésnél elfelejtettem particionálni. (1TB egyben, marha.) Ez hiba volt, utólag lehet ezt Mint alatt? Értem a kérdés alatt, hogy simán formázom, majd particionálom ahogy akarom vagy jobb, ha újratelepítés alatt végzem? Lemezekben ennyicske van csak.
-
Aszi123
tag
válasz
Aszi123 #14033 üzenetére
No, meghalt az ssd és vele a Win is, nem hülye ez a noti, na.
Lányomnak is ment fel a Mint, viszont ő nagy filmnéző. Kellene egy olyan player amin lehet a hw gyorsítást bekapcsolni, a jobb és bal nyilakra előre illetve hátra menetet rakni az up/down pedig a hangerőt, tudtok ilyet ajánlani?
-
Aszi123
tag
válasz
gregory91 #14032 üzenetére
Ez megvolt, semmi. A képek még akkor készültek mikor nálam rakoncátlankodott, a bolti esetekről nincs fotóm. Szal simán lehet, hogy most mást csinál. Kéne még egy nvme-s ssd, és próbálkoznék vele újra, volt is egy (ment vissza a boltba), de azt meg nem ette a noti, így marad Btrsf nélküli kísérlet ezen az ssd-n. Mindjárt ráolvasok hogyan is kéne csinálni, valahogy meg kell oldani a problémát, mert nem bírom a Wint, qrvára nem.
-
Aszi123
tag
Hi!
Egy másfél hónapja bajban vagyok a Mintel. A 20-as verzió egy bekapcsolásnál valamilyen hibával lehalt. (Ez az egy Os volt a notin ami Thinkpad T460s.) Okka nem nagy ügy, ubuntu alól adatok visszanyerése, Mint újra fel, öröm. Pár nap után Mint újra meghalt, sgx hibára hivatkozva. Ez egy valamilyen biztonsági szoftver, biosban minden lehetőség kipróbálva, kikapcs, bekapcs, progira bízva, nem hozta a kívánt eredményt, Mint nem ment fel. Ekkora már boltba vittem, ssd hiba gyanúja is felmerült. A boltban nekiállt az arc, az ssd-re felment a Win 10, de a Mint többféle hibakóddal egyszer sem és telepítés közben is eldobta. Win alól bios és ssd firmware frissítve. Mint makacs, nem megy fel. SSD csere nem történt, hisz a Wint viszi a rohadék, most is... Ám nekem nem kell a Win, csak a nyűg van vele, nem megy a search a fájlkezelő sem stb stb stb Százszónak is egy a vége, kell a Mint. [kép] [kép] [kép] Ah és a GRUB is bejött az első hibánál, előtte meg soha. A WIN fent van a Mint nem megy fel, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest