- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
lev258 #12609 üzenetére
Ez meg a másik, kevés helynél, ha HDD-ről van szó, egyre látványosabban belassul a fájlrendszer, töredezés miatt. SSD-nél ez nem probléma egyáltalán.
Ezért szoktam mondani, hogy a partíciókat meg a vásárolni kívánt meghajtókat ne centizzük ki tárhelyre. Ne akkorát vegyünk, ne akkora partíciót csináljunk, ami most pont elég, mert nem lesz benne tartalék, és később csak a szívás, meg a helyszűkölködés miatti vergődés fog menni.
De én mindenben erre törekszem, hogy amit veszek, használok, abban legyen némi tartalék a jövőre nézve. Telefonból is olyat veszek, hogy akkora RAM és háttértár legyen benne, amiben van tartalék, meg kapja meg egy ideig az új Android verziókat. Laptopból, asztali gépből is olyat veszek, amiben van tartalék, kicsit több magos proci, legalább egy olyan Videó Károlya, ami kb. 5 évig elvisz még mindent, 500+ W táp, stb., hogy legyen benne tartalék, meg később upgrade-elési lehetőség.
De még a telón a lossy codec-es zenéknél is 320 kbps-os bitrátát használok, annak ellenére, hogy talán helypocsékolás, mert a 128-192 kbps is elég lenne, de megint, legyen benne tartalék, ami most pl. jól is jött, mert vettem külső DAC-ot meg normálisabb fülest, és milyen jó, hogy korábban nem voltak a minimumra kicentizve a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Háztartási gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged