- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #13966 üzenetére
Eredetileg az összes frissítést telepítettem, amit jelzett a frissítéskezelő és nem próbáltam kernel változtatást.
Most gondoltam, ha már gubanc van, akkor telepítem a 20.3-at. Telepítés után van vagy 160 frissítés, először a biztonsági frissítéseket engedtem, ott még minden rendben.
Második menetben a szoftver frissítéseket engedtem, van belőlük bőven, samba és network névvel is.
Itt már gáz van, az Online fiókokban beállított Google fiókot eléri a Nemo, de a routerre csatlakoztatott HDD-t már nem (A hely nem csatolható. A Windows megosztás csatolása meghíúsult: Érvénytelen argumentum)
Samba ügyben nulla vagyok, eddig nem sok dolgom volt vele, ha ez okozná a gondot.
Csak az eredeti, telepítőben lévő 5.4.0-91 kernel van telepítve.
Megköszönök minden tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest