- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Szerintem itt a topikban is tudnak segíteni, akik Sambát használnak Linuxon. A sósavat csak iróniának írtam, jelezve azt, hogy Linuxon kártevő bekapásához sokszorosan tevőleges belfékség kell, nem úgy van, hogy egyszeri valaki megesik, mint a szűz lány. A te esetedben sem a Linux fertőzödött meg, hanem túl nyitott megosztás volt átjáróház egy Windowsról fertőző kártevőnek.
Egyébként pont ezért is van Linuxra vírusirtó. A linuxos rendszernek nem kell, az nem lesz vírusos, de ha van olyan megosztásod, vagy háttértárad, ami windowsos gépre is csatlakoztatva lesz, akkor azokon ne legyen olyan vírus, ami a windowsos gépeket segít fertőzni, hogy ne vegyél részt vírus terjesztésében.
-
lev258
veterán
A recovery szoftverek törölt adatokat szoktak visszahozni. Én már szedtem elő ezzel pendrive-ról több éves cuccokat is. Nálad nem törlés volt, hanem titkosítás.
Ezek a károkozó szoftverek elsőként a védelmi szoftvereket szokták kiiktatni, amennyiben elég fejlettek.
A Mint-nek biztosan van valamilyen biztonsági mentés szoftvere. Viszont neked kell beállítani, mikor mentsen és milyen mappákat.
Ismétlem: "a felhasználó hozzáértése, óvatossága és tudatossága szükséges"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest