- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
nemorino #51565 üzenetére
Még jó, hogy a topic nagy része szerintem a következő 5 karácsonyra bespájzolt előre
Vajon mikor fognak új árakat kalkulálni? Van pár olyan nagyobb készlet a whislistemen, amit lehet, hogy jó lenne még akár most egyben behúzni, mint megvárni egy nagyobb áremelkedést (de jó lenne valami ajándék készletes promót is megcsípni a vásárlással).
Volt egy érdekes élményem, a hétvégén a balatonfüredi tescoban vettünk egy ninjago készletet a gyereknek, közben a pénztáros sráccal elkezdtem beszélgetni, és mondta, hogy ő is gyűjt legókat, bespájzolt pl. Barracuda Bay-t is későbbi eladásra.
Lehet, hogy totál véletlen futottunk bele egy ilyen érdeklődésű eladóba, de eddig gondoltam, hogy azért a felnőtt lego vásárlók (főleg befektetési céllal) egy nem túl népes csoport itthon (vagy csak nem láttam a ph fórumon túl) .
Kíváncsi vagyok, hogy hány nagyobb készlet van befektetési céllal elrakva itthon, és azokra majd vajon mennyire lesz fizetőképes kereslet (én kezdem úgy érezni, hogy sokkal többen vesznek most befektetési céllal készleteket, mint amennyire esetleg itthon fizetőképes kereslet lesz pár év múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged