Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz nemorino #51565 üzenetére

Még jó, hogy a topic nagy része szerintem a következő 5 karácsonyra bespájzolt előre :)

Vajon mikor fognak új árakat kalkulálni? Van pár olyan nagyobb készlet a whislistemen, amit lehet, hogy jó lenne még akár most egyben behúzni, mint megvárni egy nagyobb áremelkedést (de jó lenne valami ajándék készletes promót is megcsípni a vásárlással).

Volt egy érdekes élményem, a hétvégén a balatonfüredi tescoban vettünk egy ninjago készletet a gyereknek, közben a pénztáros sráccal elkezdtem beszélgetni, és mondta, hogy ő is gyűjt legókat, bespájzolt pl. Barracuda Bay-t is későbbi eladásra.
    Lehet, hogy totál véletlen futottunk bele egy ilyen érdeklődésű eladóba, de eddig gondoltam, hogy azért a felnőtt lego vásárlók (főleg befektetési céllal) egy nem túl népes csoport itthon (vagy csak nem láttam a ph fórumon túl :) ) .
    Kíváncsi vagyok, hogy hány nagyobb készlet van befektetési céllal elrakva itthon, és azokra majd vajon mennyire lesz fizetőképes kereslet (én kezdem úgy érezni, hogy sokkal többen vesznek most befektetési céllal készleteket, mint amennyire esetleg itthon fizetőképes kereslet lesz pár év múlva).

Új hozzászólás Aktív témák