Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok,
ma este voltam a gödöllői Tescoban, de ezt a szettet nem láttam.
Ezeket a Legokat rakták ki kiárusításban:
- 76403: 23.994 Ft
- 60351: 16.390 Ft
- 60349: 14.214 Ft- 21174: 29.394 Ft
Viszont minifigurákat egyáltalán nem találtam. Merre szoktak lenni ezek a Tescóban?
-
Ciccuka
veterán
Holnapra (mivel új hónap) vártok valami akciót a Lego.com-on?
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Tyler Durden #63192 üzenetére
852293-as szett eredetileg. Hivatalos szett 2008-ból.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
mancer7151 #63187 üzenetére
nope, bejelölöd magad rajta, aztán annyi
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Angelina87 #63185 üzenetére
Igyekszem. Holnap kezdem. Addig is 11 számozott zacskót tartalmaz a doboz ezek többsége dupla, illetve egy számozatlan tasak,1 vaskos építési, illetve egy nagyon szép levél a Thomas Kirk Kristiansentől legalább 43 nyelvre köztük magyarra is lefordítva, így ez is egy komplex kis füzet melyből azt téped ki a végén melyiket szeretnéd és befűzheted az írógépbe. Ez nagyon szép gesztus a legótól nagyon tetszett és ilyet eddig még nem láttam, nagyon jó hogy gondoltak erre is. 1 matricaív mindössze 2 db kis System matricával. Az építési belseje világos, nagyon jól kivehető és látható minden mozzanat. Maga az építési a kis levélkés füzet és a matrica ív is mind a minőség, a komolyság látszatát keltik. Én is kiváncsi vagyok már hogy milyen is lesz ez az egész. Holnap kiderül.
-
Angelina87
tag
-
Gizmo86
csendes tag
válasz
hami85 #63177 üzenetére
Akkor nekem vagy nagyon mákom volt, vagy ahonnan ezeket szállították ott nagyon vigyázva csomagolnak, de az elmúlt kb 3 hónapban kb 20 legót rendeltem tőlük, ilyen kisebb meg közepes méretűeket és egy doboz volt, amin volt egy kicsi kis szakadás, de az is ilyen tökmindegy kb. A többi ilyen totál teljesen hibátlan állapotban volt. Easybox-ba ment mind, egyébként mindig külön dobozba rakták mindet még akkor is ha egyben szállítottak többet egy időpontban és simán egy dobozba is rakhatták volna. A dobozokba ilyen barna papír helykitöltő is volt.
-
RapaNui1
aktív tag
Valakinek megvan az Atari, vagy az Írógép legóban összerakva? Írna róluk pár sort, esetleg tenne fel pár fotót? Köszi. Megéri egyáltalan az Atari annyi pénzért?
-
LÁZ
Topikgazda
nézd meg a [térképh-n] , hogy ki lakik ott régi motoros, aztán írjál rá
-
edgR
őstag
Gyerekek, erről tudunk valamit? Egy FB csoportban jelent meg a kép, és állítólag Miskolc/Gödöllő specifikus akcióról van szó.
Ha valaki az infóért cserébe lenne olyan kedves vásárolni számomra egy, azaz egy darabot, akkor azt megköszönném
-
Throme
veterán
Most, hogy megint megbüntetik az emagot ( [link] ) remélem leesik egy - legalább - 3 rugós kupon, hogy legót vehessünk
-
edgR
őstag
válasz
Napfénysüti #63167 üzenetére
ér, ér - ne fogd vissza magad
-
maross
nagyúr
-
válasz
HUN_Sector #63126 üzenetére
Hja azon filizek veszek egy 4-t belőle MOC építés miatt, a többi árról minden eszembe jut, csak az nem, hogy akciós lenne..
-
Dilikutya
félisten
-
tPedro_
őstag
Kiváltott de fel nem használt VIP kuponokat szoktak jófejségből cserélni LEGO-ék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Suzuki topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest