Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
#75376384 #27369 üzenetére
Ha később nem akarod összekeverni, akkor miért nem zacskóztad be készletenként az összeömlesztés helyett. Valamivel több helyet foglal, az igaz, de utána lényegesen egyszerűbb az újra összerakás. Nekem itthon minden így van elrakva. Egy modular általában két 3 literes zipzáras zacskóba belefér. Ráadásul még tovább bonthatod. Kisebb zacskókkal akár szintenként is külön lehet rakni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a keresgélést utálom a legjobban a legozásban.
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #27369 üzenetére
Sajnos nem csak modular készleteim vannak.
Kb. úgy nem férek már el, mint ti otthon, de ahogy itt olvastam nálad rosszabb lehet a helyzet hely terén..Olyat nem szoktam, hogy új, dobozos készletet ömlesztettbe tegyek. Még a kisebb, hozzáadott építményeket is külön tárolom. Pl. Diner kocsija, stb.
Tisztában vagyok vele, hogy ha ezeket összerobbantanám, akkor kb. bármit megépíthetnék szájtátás helyett.
Azonban szeretem kiállítva nézegetni (porolgatni) a szetteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest