- Asszociációs játék. :)
- Itt az új LOGOUT!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
Jólvan, én megnyugodtam, a Lego tényleg vigyáz a pénzemre, a 2020-as City szettek is borzalmasak ...
[link]Csak az a fránya Pirate bay ne jönne, mert az kell
-
Ezek a technic-ek nem tetszenek... Minek megint daru? Ugyanebből van már vagy 3 fajta.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Throme
veterán
válasz balint82 #29684 üzenetére
Hát lehet összehozom azt a rohadt 40k forintocskát. A a vonatot akartam motorizálni és ott mennek a 4 - 5 rugók, a mézeskalács ház meg úgy is kell. Csak azt nem tudom mikor lesz a mini m.k. házikó, és milyen limit felett. Már előre látom, h akkor is kurvaanyázni fogok.
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #29686 üzenetére
arra én se , viszont sztem a nagyhoz a kicsi default kell, hogy legyen, nem csak a készlet erejéig, sztem, ettől függetlenül hamar lesz a kattintás
2020 teknikek alant
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
-
balint82
senior tag
válasz Throme #29678 üzenetére
A legjobb a piros építhető kockára a 65e vásárlási limit.
Ezeknek elmentek otthonról
Igazán durván elszálltak az új webshopban az ajándék árak.
Kezdem azt érezni, hogy már az ajándékszetthez is jobban járok a Lego Store-okkal.
Már csak az a kérdés, hogy a batmobile-hoz kapok-e kicsi batmobile-t és karifát is nov29ei rendelés esetén.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
-
törölt tag
megjelent a parizsi etterem mellett a retiring soon felirat is. szerencsere a ninjago movie keszletei mellett nem. kivancsi vagyok itt felenk milyen akciok lesznek. ugy kb semmi se erdekel, ami a veget jarja, szoval nem tudom mire akarok kolteni. bar ez mondjuk nem feltetlen baj ugy erzem.
-
LÁZ
Topikgazda
az akciók bekerültek az összefoglalóba
pc modding kompetens ph kollegát nem ismer vki? e
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #29674 üzenetére
Ez a fekete figura lehetett volna előbb is, hogy a betmobillal együtt jöjjön /dec2ig nem biztos, hogy várnék a rendeléssel, mert a karácsonyfa tuti el fog fogyni/
Az a 2*4es kocka se rossz, de 65k 🙄
-
b12gege
csendes tag
Ó, Uram, kegyelmezz!
Lego S@H VIP Hétvége & Black Friday
Remélem csak fúúúúj készletek lesznek akciózva, így marad valami kajára is...
-
Parson
addikt
válasz kbalage2 #29665 üzenetére
Lehet hogy idegenül hangzik amit irok, de én spec pont az épitést élvezem az egészben, ezért ha hosszabban tart az épitkezés, akkor tovább tart az élvezete is... eképpen én a szortirozás ellen vagyok. Söt, elvetemült lépésként talán még keményebb, ha az összes zacskot egyszerre nyitja ki az ember, és önti össze a tartalmát, hogy a keresgélés még tovább tartson. No de hát ki igy ki ugy szereti...
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Tony21
tag
Fehérvár Szt. Flórián Tesco: még mindig van 1db 60228 20990Ft-ért, illetve 1db 60204 16790Ft-ért.
-
Throme
veterán
válasz rodman73 #29662 üzenetére
Én olyan 35xxx, vagy 36xxx Ft körül vettem idén. Annál olcsóbban nem láttam. A 38k se olyan rossz ár érte.
Nincs számozott zacsi, de nem olyan nagy probléma.
A kerék méret az egyik hibája a szettnek, de a nagytestvér kereke meg már - szvsz - nagy lenne hozzá. Volt aki átalakította és süllyesztette a kasztnit.
-
Predator2
addikt
Helló
Mennyire gyakori, hogy maradnak meg alkatrészek 1-1 szettből?
Kiraktam a 75884-es szettet és 12 elem maradt ki, de átnézve nem hiányzik semmi.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kbalage2
aktív tag
Olyan nincs hogy "pont olyan dobozt fogtak ki", vagy számozott vagy számozatlan zacskókkal gyártják Itt az ~1500 db-nál még pont határeset, persze biztos egyszerűbb lenne az élet ha számozva lenne de egy 20 perces szortírozással az elején simán megoldható az építés. Felniből 2 alternatíva van ha ugyanez a kerék/gumiméret marad, az egyik régi és sokban nem különbözik, a másik pedig a Land Rover felnije ami még meglehetősen ritka a piacon és más a mélysége tehát trükközni kell vele. 3d nyomtatással persze azt gyártasz hozzá amit szeretnél
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
törölt tag
Lehet megéri várni rá. Max nem lesz olcsóbb és akkor a mostani áron veszed meg. Nem tudni mik lesznek akciósak.
A zacskó számozás igaz. Én is láttam már róla írást redditen.
A kerék pedig elvileg ez [link] van belőle másik “verzió” is ha megnézed. Bár erről egy technicben jártas ember biztos többet és hasznosabbat tud mondani. -
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Lego 42096-os szettet (Porsche versenyautó) szeretnék venni, ebben segítsetek légy szíves hogy honnan tudnám a legolcsóbban beszerezni? Árukeresőn 38.900 ft körül indul, black friday miatt érdemes lehet esetleg várni picit? És egy videóban láttam hogy nincsenek beszámozva a zacskók, az tényleg így van vagy csak pont olyan dobozt fogtak ki ami nem volt beszámozva? A szetthez adott felni nem nagyon tetszik nekem, lehet hozzá kapni esetleg másik felnit? Vagy 3d nyomtató segítségével lehetne csinálni hozzá szerintetek?
-
Pötyi
őstag
válasz Victoryus #29658 üzenetére
Van BrickLinken egy eladó, Technic Store/aakyboy, aki gyártatott pont ugyanilyen csöveket, pirosban, kékben, sárgában, szürkében, fehérben egy Jászberényi úti gumisműhelyben. Falvastagság, külső, belső átmérő tök ugyanaz. Van neki mindegyik színből vagy száz métere. Vedd fel vele a kapcsolatot és vegyél tőle 15-20 centit.
QNX is cool!
-
Lego hajóhoz Hose, Rigid 3mm D. 22L 75c22 helyett mit lehetne alternatívaként használni? BL írja a 62530-at, de arra nem talál semmit.
Ha veszek hosszabbat, akkor abból simán lehet vágni forró tapétavágóval nem? Nem is látszana a vágás. Másik ami hasonló elem: pneumatikus cső? Az 4mm 3 helyett, de abból nagyobb a választék!
Bár, lehet írok a Legónak, hogy megrágta a gyerek, hátha cserélik...[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Napfénysüti #29653 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb alkatrészszámú készletem.
-
kbalage2
aktív tag
válasz Napfénysüti #29653 üzenetére
Annyira nem para szerintem, ha előtte szánsz fél órát az elemek szortírozására (mivel kedves módon nem számozottak a zacskók) akkor kb 5 óra alatt össze lehet rakni.
-
kbalage2
aktív tag
válasz hami85 #29647 üzenetére
Sok sikert, pont a héten raktam össze párhuzamosan a legújabb Batmobile-lal
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unclefucka #29651 üzenetére
Rutinnal nincs gond, régebben sokat legóztam. Bár az utóbbi időben nem volt rá lehetőségem illetve ekkora elemszámú készletem se volt még soha.
Més que un club!
-
Tony21
tag
Múltkor említettem, hogy gyerkőc szeme elkerekedett a régi space készletek képe láttán.
Szétkaptuk ma a 60208-as repülőjét, össze akarta rakni.
Kb. 1/3-ig jutott, azt mondja, csinálok inkább olyan űrhajót, mint abban az újságban.Aztán ez lett belőle
lm83:
60200 doboza elvileg 58x37,5x10 cm, kórházé meg 47,6x37,4x9 cm
De elsősorban nem dobozt veszel ugye? -
unclefucka
senior tag
válasz Napfénysüti #29636 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire vagy rutinos Technic építő.
Nekem kb. nettó 10 óra volt összerakni.
Vagy bezárkózol egy napra, vagy elküldöd a családot welness-elni (nagyszülőkhöz), vagy egy hétig építed majd.
És már most találd ki, hogy hova rakod a félkész modellt a be nem épített alkatrészekkel együtt, amíg nem az összerakással vagy elfoglalva, mert nagyon sok helyet foglal ám!
Sebaj, minden percét élvezni fogod.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
zbundy
aktív tag
Mandalorian sorozathoz nem lesznek készletek? Az a hajó kurva jól néz ki a sorozatban 😀
-
lm83
őstag
Edigitálnál van BF-ben (Most van náluk rendesen) 4-5 darab lego akcióban, de nem nagy eresztés.
60204-es korház volt 17, de már el is fogyott 5:30 óta mehet.
Ezt már tavaly is néztem, ennyi lehetett akkor is. -
Brickklinken wanted list-hez bricklinkről nem lehet szettet adni, vagy csak én nem találom ezt a lehetőséget? Csak rebrickable-ről bírok hozzáadni szettet... de az nem mindig egyezik mindenben a bl-es listákkal.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz unclefucka #29634 üzenetére
Na azt még nem tudom hogy fogom összerakni. A lányom max 2 órát alszik napközben mellette meg esélytelen építeni.
Més que un club!
-
unclefucka
senior tag
válasz Napfénysüti #29618 üzenetére
Jó lesz az!
Tedd szabaddá magad kb. 2-3 napig.
Sokáig fog tartani, de nem lesz benne unalmas, vagy ismétlődő építési fázis.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Tony21
tag
Nálunk a legnagyobb szett amit gyerkőc eddig kapott, a 60169 volt. Most elvileg mamáéktól kapja a 60200-at, tőlünk meg a 60141-et vagy a 60216-ot. Szülinapjára meg majd a másikat, valakitől meg a 31070-et vagy egy techniket. Szerintem örülni fog :)
A 10750 nekünk is megvan, első legója volt :DJa meg látom a helikopter szállító kamionból a helit ... Az most épp valami nagy pickup formában van nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz apezka #29627 üzenetére
van egy város amit megszálltak a szellemek és kb ennyi. nyilván igyekeznek minél több mindent lefedni, ami egy városban lehet és jól mutatnak mellette a szellemek.
egy kórház még jöhetne, ilyen nagyobb mint az iskola az idei szériában. az adná szerintem.
a téma lényege egyébként a mobillal való kompatibilitás. egész jól el lehet vele szórakozni. ha az ember beleesik a dobozon található korosztályba, akkor pedig különösen.
-
apezka
aktív tag
válasz #75376384 #29626 üzenetére
Emlékeztek a 90' évekbeli Lego Time Travels készletekre (nyilván igen, hülye kérdés! )? Na engem arra emlékeztet ez a téma... Se füle, se farka.
Nem követem már mindegyik sorozatot, de valahogy ez nem illik sehova sem nekem, talán a Stranger Things-hez tudnám kötni, de minek csinálni egy már "lecsengett" sorozathoz egy teljes témát...
Nekem fura, de lehet csak öregszem!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
törölt tag
jövő évi hidden side készletek:
[link]elég vegyesre sikeredett szvsz.
-
Saccco
nagyúr
válasz thesound #29613 üzenetére
Én egy Central Perk-et rendeltem ezzel a módszerrel, igaz kellett egy 1.100Ft-os Lego még mellé, de így kevesebb, mint 20-ra jön ki.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Throme
veterán
válasz thesound #29612 üzenetére
Még mindig nem tudom hova tenni ezt a SC dizájn váltást, de a lambó nem néz k i rosszul.
A jaguar-ok közül csak a versenyautó sikerült jóra szerintem, a másik nem igazán tetszik.
Most akkor átállnak a 8 szélesre? vagy mi lesz?
Meg is fog drágulni. Így is egy szimpla autó a hivatalos lego shop-ból 5400 huf körül van. A komolyabb mini páros már 18k körül, de az egyszerűbb dupla szett is olyan 15k huf....
Lambok már átlépik a húszas határt?.. no majd meglátom mennyire követem az új vonalat....
#29613) thesound
Jó akkor nem én vacakoltam el valamit.
Így már "csak" 3k huf a kedvezmény, de az se rossz![ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
-
HKorn
veterán
-
Napfénysüti
nagyúr
-
r.levente75
addikt
A Lukoil-os akcióban vett már valaki valamit?
A távirányítós sportautó erdekelne a legjobban, de a 2 in 1 dömper sem tűnik rossznak! -
hami85
tag
Lego shopbol mikor került ki a Creator Mini Cooper?
-
thesound
addikt
Szám Név Darab Ár Megjelenés
75263 Microfighters: Y-Wing 86 9,99 Euro 27.12.2019
75264 Microfighters: Kylo Ren’s TIE Shuttle72 9,99 Euro 27.12.2019
75265 Microfighters: Bantha and T-16 Skyhopper vs. Bantha198 19,99 Euro 27.12.2019
75266 First Order Trooper Battle Pack 105 14,99 Euro 27.12.2019
75267 The Mandalorian Battle Pack 102 14,99 Euro 27.12.2019
75268 Snowspeeder 91 19,99 Euro 27.12.2019
75269 Duel on Mustafar 208 24,99 Euro 27.12.2019
75270 Obi-Wan's Hut 200 29,99 Euro 27.12.2019
75271 Luke Skywalker's Landspeeder236 29,99 Euro 27.12.2019
75272 TIE Dagger 470 69,99 Euro 27.12.2019
75273 Resistance X-Wing 761 99,99 Euro 27.12.2019
75276 Stormtrooper Bust 647 59,99 Euro 04.05.2020
75277 Boba Fett Bust 625 59,99 Euro 04.05.2020----------------------
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Tony21
tag
alza.hu 60200-as szett 21990Ft a kuponos mókával. Annyiért eléggé BB.
-
Parson
addikt
-
törölt tag
válasz Throme #29599 üzenetére
a tavalyi karácsonyi ajándék doboz nagyon tetszett, de az idei fenyőfa nem valami meggyőző. szóval esélyes, hogy kimarad. a wv készleteket kivéve szerintem egyik lego szett se olyan meggyőző, hogy nagyon kelljen, csak mert releváns és témába vágó.
(#29594) Robaj: az aktuális készletekre a kockashopnak vannak az egyik legjobb árai. ha azonban olyat akarsz venni, ami már "retired", akkor ők az utolsó hely ahol érdemes keresgélni. én idén pl közel eredeti áron húztam be a mikulás házát és a játékboltot is. mig a vasútállomást pl akciósan nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest