Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Persze. Az összes Technic Legom szétszedve, bezacskózva dobozokban van. És nem saját dobozban, azokat soha nem tartom meg. Nincs helyem tárolni őket. Kivéve az Architecture sorozat. Azok egy kivétalével mind megvannak (mármint a dobozok). A nem Technic készletek azok nekem is kiállítva vitrinben vannak. De sajnos elfogyott a hely a vitrinekben is, nekem meg arra se időm, se kedvem, hogy akár csak hetente is ecsettel porolgassam a Legokat. Meg egy idő után az ecsetes porolás se elég, legalább félévente le is kéne mosni őket. Amúgy a Technicnél nekem az építés a lényeg. Pl. az Arocs-ot már 4-5-ször újra összeraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest