Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
A hely nagy úr. Én pl. nem szeretem azt sem, ha lego múzeum a lakás. Van bőven kiállítva készlet, de néha szétszedek és zacskózok, hogy az újonnan vett készletet ki tudjam állítani.
Van készlet ami több éve össze van rakva és változtatom a helyét, van ami már többször szét volt szedve, majd újra összerakva...stb. Majd ha nagyobb helyem lesz, akkor több készlet lesz kiállítva -számomra- ízlésesen. Technic sarok, SW polc, vízhez kapcsolódó témák, álllatok...stb.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
törölt tag
nekem vannak olyan készleteim, amiket csak bizonyos elemek/figurák miatt vettem meg. azokat sose állitanám ki. azonban későbbi MOC alapanyagnak tökéletesek lesznek, igy szelektálva várják a sorsukat.
amiért viszont ez most előjött. költözni fogok (elég messze) és muszáj leredukálni mindent a lehető legkevesebb dobozt/helyet foglaló mennyiségre. ezért vettem a svédektől pár nagyobb dobozt. úgy szelektálok, hogy a modularokat szétszedve külön minden mástól egy dobozba ömlesztve. mig mindent mást egy másik dobozba ömlesztve. el fog tartani egy darabig a válogatása, de azt mindig is szerettem valamiért.
igy is szentségtörést fogok elkövetni azzal, hogy a már nyitott Lego dobozokat kukázom vagy eladom (ha el lehet egyáltalán). sajnos nincs más opció
van ilyen opció egyébként? vajon lenne vevő hibátlan modular dobozokra?
-
hulp01
senior tag
Persze. Az összes Technic Legom szétszedve, bezacskózva dobozokban van. És nem saját dobozban, azokat soha nem tartom meg. Nincs helyem tárolni őket. Kivéve az Architecture sorozat. Azok egy kivétalével mind megvannak (mármint a dobozok). A nem Technic készletek azok nekem is kiállítva vitrinben vannak. De sajnos elfogyott a hely a vitrinekben is, nekem meg arra se időm, se kedvem, hogy akár csak hetente is ecsettel porolgassam a Legokat. Meg egy idő után az ecsetes porolás se elég, legalább félévente le is kéne mosni őket. Amúgy a Technicnél nekem az építés a lényeg. Pl. az Arocs-ot már 4-5-ször újra összeraktam.
-
Djuree
félisten
én nem szedek szét semmit, nem azért veszem meg h egy dobozban legyen. ha nincs hely eladok valamit, minek álljon benne a pénzem? így legalább nagyjából megvan az új legó ára, nem vagy csak alig kell hozzádobnom pénzt. meg amúgy sincs helyem már a dobozoknak sem, tele az összes szekrény teteje, ígyis van pár legóm dobozban, azt sem tudom mik vannak, múltkor is találtam valami dobozban legókat, azt sem tudtam h olyanom is van.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Nálam csak a hajók vannak kint, meg pár Technic, plusz párom várai. Fogják a port rendesen. Van pár készlet, ami szét van szedve, saját/nem saját dobozában pihen. Legjobban a technicet szeretem, bár eddig kb 10 készletem volt csak belőle.
Volt egy olyan elképzelésem, hogy bizonyos darabszám felett már más szetteket is ki fogok tudni rakni, de sajnos nem, mert mindig van olyan alkatrész ami adott készletre jellemző.
Jó lenne több szabadidő, hogy csak úgy saját fejem után építsek valami kamiont, vagy lánctalpast. Az arduinos projektem se halad időhiány miatt. Illetve az adruinos cuccok nagyon sok helyet foglalnak, valami kompaktabb kéne, de SBrick-re meg nem vagyok hajlandó 20e-ret költeni. Még nézelődök mikrovezérlők között...Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
kbalage2
aktív tag
Nálam csak addig van összeépítve a gyári szett amíg motorizálásra vagy átalakításra vár, utána megy minden alkatrésznek. Elég kevés modell marad egyben, inkább csak azok amiket később is fel tudok használni összehasonlításnak. Volt több szett amit kifejezetten alkatrésznek vettem újan (Xerion, 42042), azok rögtön szét lettek borítva, meg persze használt szettek is jöttek hasonló céllal. Inkább a MOC-ok maradnak egyben, persze az is mind potenciális alkatrészforrás ha hirtelen kellene valami
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest