Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz wrrs #27392 üzenetére

Az mondjuk kellemetlen, ha Lego-n belül sok téma érdekel. Anyagi csőd. Próbálom redukálni az érdeklődési köröm, a témában, így azért zsével és hellyel is lehet valahogy centizni.

Én is sokallom a lego árakat, még szerencse, hogy webshopokból a hivatalos árhoz képest érezhetően olcsóbban hozzá lehet jutni készletekhez. Ha így nézem olcsóbban tudok vásárolni, spórolok ezreket. Ha a másik irányból nézem, hogy egy kiállítási, vitrin játékért fizetek így is rohadt sokat (ok az építési élményt is bele kell vennem), akkor külső szemlélőn keresztül nézve baromságot csinálok, de hát ezért hívják hobbinak.
    Valaki egy jó piáért, egy jó szivarért...stb ad ki súlyos pénzeket, ami meg nekem nem érdekes, és nem ér annyit.

A doboz eldobás valahol érthető szerintem. Én is eldobálok x idő után műszaki cikkeknek a dobozát..stb. Akinek a lego egy megvásárolt játék, és majd megy a többi közé a gyűjtőládába, vagy úgy is a családban tovább lesz passzolva, ha kinő belőle a gyerek, annak a doboz nem érték, nem is foglalkozik a későbbi értékesítéssel.
    Nekem pl a duplo sorozat kb ilyen kategória. Ha eltűnik belőle valami, vagy nincs meg a doboz annyira nem készít ki, mintha az - úgymond - apa legóival történne ilyen..

Új hozzászólás Aktív témák