Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45020) Yodamest válasza Jazz (#45012) üzenetére


Yodamest
addikt

Sárkányt abszolút nem biztos, hogy a jobb csapat hozza el. De itt is meg kell különböztetni a dolgokat, mert van az amikor a jobb csapat annyival jobb, hogy no chance, ilyenkor már tök mind1, hogy a sárkány náluk van-e. Ami ténylegesen számít, az az amikor jobb az egyik csapat, de van esélye a másiknak is, na ilyenkor simán ellehet hozni a sarit.

Az a lényeg, hogy objektumot objektumért, tehát ha ők nyomulnak a sárkányra akkor gyorsan meg kell indulni és elhozni egy mides vagy top tornyot. Ha bent vannak lanen és nem lehet előre lépni, akkor pedig lehet menni a sarira. Mindig van mit csinálni, csak hát csapat is kell hozzá sokszor. Lehet pingelni a többieknek, hogy 30 sec és sárkány van, így tegyük fel tőlünk 4 ember odajön és hiába jobb 1by1 az ellenfél, ha tőlünk meg max a jungler aki hívja mondjuk az adc-t. Ezzel már belehet húzni egy sarit.

Pont amit írtam is tegnap példát hoznám fel megint: Tryndáztam és a csapatom szarrá feedelte az enemy Master Yi-t, ezért kihasználtam a lehetőséget, hogy a Yi rájuk vadászik és elhoztam zsinórban vagy 3 sárkányt. Közben farmoltam a saját és enemy junglet mint állat, így a végére erősebb tudtam lenni és lehoztam a meccset. Ha ott akkor bocsátkozom csapatharcba még a játék elején, akkor engem is csak bedaráltak volna, mert no farm no buff, item hátrány stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.