Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ko9
addikt
válasz superecneB #4302 üzenetére
Ok, majd írj
Amúgy 10esig vagy 15 Coop vs AIban is ugyanúgy adja az IP/XP-t, és az normális teammel 20-25 perc alatt megvan.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
GabN73
addikt
Fuhh, na ez meccs volt!
Már a nexust csaphatták volna de fordítottunk. 6 tower becsap, aztán megnyertük. Tegyük hozzá hogy Heca 8/0/4ben volt, aztán focusáltuk. Hogy miért őt? Mert szerencsénkre az enemy carrye ultra bamba volt -
GabN73
addikt
Itt az enyém: drumnlecsho
-
kexksz
addikt
Nekem csak nagy accom van Westen.
-
m4rk_
aktív tag
A legújabb Champion Rotation:
- Leona
- Malphite
- Vladimir
- Annie
- Olaf
- Warwick
- Caitlyn
- Kayle
- Talon
- Twisted Fate -
n a x v i L
aktív tag
Ez az utóbbi 3 nap valami hihetetlen ! 3 napja még csak 4 win különbség volt a normal loss-om és a winem között , most már 17 . Nem azt mondom , hogy állandóan csak a csapat hibája , de azért többségében . Előbb volt egy Ashe , aki amikor meglátta , hogy Morde-t pickelek midre , szólt , hogy megy ő mert Morde nem midre való (há' akkor hova ?) .. Tizedik percig meghalt kétszer , majd közölte , hogy this team sucks és elkezdett szándékosan tovább feedelni (végül én is 2-8 lettem , de 2-0val kezdtem , amig felnem kellett mennem midre a felfeedelt ellenfélhez) . A hajam kihullik ezektől az idiótáktól ..
Komolyan mondom , codban a sok csaló kevesebb mérgelődést okozott , mint ezek .
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Dani_kp
addikt
válasz n a x v i L #4312 üzenetére
Én amióta játszok azóta 25 a win és a lose között a különbség, persze a lose javára .
ko9: parancsolj
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
ko9
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz Pocok9b #4298 üzenetére
Én meg megyek lefele az elején egész jo volt az első 5 meccsig azóta kapom a tardokat vagy a leavereket, trynda fiora megy bot lanere mit tudok vele csinalni mindneképpen odamennek ha leavelek akkor is levesz elo-t nem? aztán nautilus 2. percbe beirja hogy bocs elkell mennie mert meghalt a nagyanyja aha okéé
lesz ingyen caitlyn akkor mégse veszem meg
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz ChromeX #4317 üzenetére
Ne is mond, ezek szörnyen idegesítő dolgok, próbálna az ember normálisan játszani, erre tessék! Semmit nem tudnak a meta-ról mennek össze vissza, én dive-olok ők meg szaladnak vissza 65% hp-n, na mind1...
Én is toltam még 2lose-t az agyhalottak miatt, pingelem az enemy red-et hogy ott a jungler, erre a mides lemegy botra, a toppos meg haza megy!Mondom mi ez és ekkor vagyunk kb a 9. percben, lvl 6 környékén...
Nem tudsz mit csinálni, semmi rutinjuk nincs, persze érthető de felidegesít és utána meg írogatnak hogy minek megyek counterezni...Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
reflxx
aktív tag
Leona
Malphite
Vladimir
Annie
Olaf
Warwick
Caitlyn
Kayle
Talon
Twisted Fatefree karik
-
Nesti
tag
Sziasztok most találtam meg a topikot.
Én nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg lvl10-es vagyok.
Ha valakinek lenne kedve játszani az "Cordic" név alatt megtalál a játékban.UI: American&East szerveren vagyok!
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Nesti
tag
válasz n a x v i L #4326 üzenetére
EU Nordic&East..... Bocsi a hibás adatért....
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
ChromeX
addikt
Vettem egy nasust meg a skint hozzá ami most levan értékelve, normal game elinditom, elején egész jo enyém a first blood aztán olyanok történnek megint középső tornyot öten romboljak és van egy kis hp-s garen chogatunk berambozik és meghal, aztán másik elkezdek tankolni két enemyt hogy ott vannak mögöttem a többiek de senki nem jön segiteni hanem 4en üldöznek egy csíknyi hps-t retardoknak nem lehet tankolni
btw nagyon badass ez a skin
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
Valaki ranked duo?!
Csak olyan írjon aki 1300+ elo-n van , mert ha túl nagy a különbség az nagy mínusz is tud ám lenni!Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Hopeful
csendes tag
Hol vannak az új freek?.O
-
Dani_kp
addikt
válasz superecneB #4335 üzenetére
Szerintem úgy érte, hogy a játékba mikor lesznek elérhetőek...
-
Fail3D!
addikt
na kibasztam magammal de a a csap tarsakkal is es ez az en oromom vegig alaztuk az ellenfelet en voltam a tank... es meguntam hoyg mar full itemes vagyok de meg akkor is mennek farmolni baron erdo stb... es hagytam hoyg elfeedeljen az ellnfel 10 percig... 1 oras game lett vegul es vesztettunk... de mikor mar a 30 ik perctol nem volt kkint tornyuk kozepen fent bevertuk akkor a faxnak huzzak az idot meg az ilyen idiotak... szoval megerdemelt szenvedest kaptak a farmolasukkal.
-
ChromeX
addikt
válasz superecneB #4340 üzenetére
De régebben már reggeltől elérhetek voltak, a mostaniakat már én is unom
-
ChromeX
addikt
Benn van a Varus, uj loading screen, gondolkozom hogy lehet hogy megveszem
csak egy skinje van de az marha jóómiiiezz a rotation? össze vissza kavarnak, ezek amugy szharok én a másikat akarom
[ Szerkesztve ]
-
Hopeful
csendes tag
Ezek a free-k nem azok!
-
Dani_kp
addikt
Kín keservesen, de nyertünk 4v5-be: link .
Kb. 20- perctől Vlad lelépett, TF meg Talon tök jól elvoltak a dzsungelba meg solo-ztak és persze meghaltak, én meg caitlyn meg aprítottuk őket . A vicc az az volt, hogy láttak, hogy kezdenénk a team fight-ot 2v5!!!-be, de talon még elment leölni a dragont, meg deffelni bot-ra...szóval tök jó volt .
Ütjük az inhibitort, de akkor talon megint csak ment dragonozni, igaz mi meghaltunk de Ő csak dzsungelezett tovább . Úgy szeretem az ilyet.
-
Solad
addikt
Na megjött a tápom, ki tudom próbálni végre Varust
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Kanczy
Topikgazda
Egyik általam játszott champ sem kapott buffot /cry
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ko9
addikt
válasz superecneB #4330 üzenetére
LoL oldalán belogolsz, jobb oldalt Refer a Friend gomb, és alul vannak a Pending és Completed Invitations gombok. Valamelyik alatt ott kell lennie ha referáltad.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dani_kp
addikt
válasz superecneB #4349 üzenetére
Nem is fogsz kapni emailt . Szóval azt ne várd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.