- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
LLaci89
üzenetére
Így kell ezt csinálni. Egyébként buktam is egyet korábban de nem vont le semmit az volt hogy + 0 LP. Egyébként kicsit szokatlan még nem nagyon látom hova is tartozom. A régebbi rendszerben már kb be tudtam lőni hogy most 1470-en vagyok akkor mit várjak a társaktól. Most ezt nem igazán tudom megtenni, kicsit csalóka. De valószínűleg csak szokatlan.
-
superecneB
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom, bár mint említettem westen csak kb. 20 ranked meccset toltam 1400-1500 között.
A netes ligák és versenyek miatt van westen a bagázs. Az tény, hogy ugyan ahhoz a szinthez kisebb ELO kell westen, tehát nehezebb megszerezni, ergo fajlagosan jobb játékosok vannak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy többen is játszanak ott.
Én westen ugyan úgy kaptam törököt, oroszt, magyart, szlovákot társnak mint simán easten. Bár kaptam németet is és franciát és spanyolt is, ez igaz.Teszem hozzá, valószínűleg én is westen lennék, ha a barátaim mind nem easten tolnák. De abban 100%-ig biztos vagyok hogy 1400-1500 elon barom kicsi differencia van a két szerver állománya között, trollok, fszkalapok ugyan úgy találhatóak. Már ha csak abból indulok amit ide a topicba be szoktatok rinyálni akkor elég hülye van ott is...
-
superecneB
őstag
Ez Westen is ugyan így meg van csak nem oroszoktól vagy lengyelektől kapod... Szerintem lezárhatnánk ezt a témát.
Azon a szinten ahol mi vagyunk az ég világon semmi különbség nincs a két szerver között, ugyan így jöttök majd a hasonló szövegekkel nordicról és westről is egyaránt.
Mondom ezt úgy hogy azonos ELO-n játszottam mind két szerveren (igaz westen csak vagy 20 ranked meccset és season 2-ben)Úgy látszik ez az Eastside-Westside sztori sosem megy ki a divatból

-
superecneB
őstag
válasz
LLaci89
üzenetére
Igen, de találkozhatsz ugyan ilyen, spanyol, francia, orosz, lengyel, szlovák bármilyen emberrel. Csak azt mondom nem érdemes általánosítani, mert számos ellenpéldát lehetne hozni.
Furcsamód arra senki nem "panaszkodik" hogy milyen értelmes jó játékos társat kapott. Mindig más a hibás, mindig a társak miatt bukunk egy meccset szövegek jönnek.Játékban pedig nemzettől függetlenül, ha bot lane feedel = szidják a junglert, ha top feedel = jugnler omg come top, ha mid feedel = fcuk you jungler..., ha jungler feedel = fuck you jungler. Mondom ezt úgy hogy nem szoktam erdőzni, de 10-ből 9x ez van egy bukott meccsnél, meg a bűnbakok keresése.
-
superecneB
őstag
Pont a minap buktam egy meccset így. Mire a junglerünk beverte a kéket, már a középső első toronynak fél hpja volt. 10 perc körül verték a Nexusunkat és a bot próbálta taposni supporttal a lenti lane-t de fele olyan gyorsak sem voltak. Nexus beverése után jött le a top is midre, addig 5v2-ben fogtuk és esélyünk nem volt még farmolni sem, nem hogy visszaverni őket.
-
superecneB
őstag
válasz
Cyberneko
üzenetére
Szerintem kicsit naív vagy. Mármint a többiekkel kapcsolatban, de nem akarom összerombolni azt az ideális világot amit kitaláltál.
Mindenesetre annyiban megegyezhetünk hogy sokkal több eltévedt hülye ember van a világon mint értelmes okos és sikeres (az élet bármely területén). -
superecneB
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Itt számomra csupán a statisztika alapján az jön le, hogy buktatok egy teamfightot és bevertek titeket. Emiatt nem érdemes háborogni. Jobban csinálták a végét, egyébként forma forma. Modnjuk szerintem Hecarim @ top gyengének érzem, főleg egy Rene ellen. Te kaptál egy countert. Hecarim szerintem egy kalap szar solo lane ilyen formában. Nunu ellen ismét csak szopóroller egy meleg Taric. Szóval azért szerintem azonos skill esetén inkább billen feléjük a mérleg, de kb itt egy late-game tf dönthetett... Nehéz innen megítélni.
Mindenesetre Morde ellen biztos nem Diana-val mennék. - Ez csupán magán vélemény. -
superecneB
őstag
Másnak is undefined a nordic?
-
superecneB
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Van az a szint, ahol baromira nem érdekli az embereket, hogy egy QSS-sel sima counter. Sőt, tovább megyek! 1400 ELO-n baromira nem buildelnek tudatosan Malza ellen (meg úgy nagyon más ellen sem
). Ergo, egy bizonyos szintig, ahol az emberek nem tudják vagy nem foglalkoznak vele, igenis erős pick egy malza. 1600+on gondolom az általad említett eset áll fel, de ezek szerint a kolléga sincs 1400 felett. -
superecneB
őstag
válasz
Vitocska
üzenetére
Játssz több meccset, gyakorolj. Ha te magad jobb leszel, mész feljebb szépen. Ismerd be a saját hibáid, lásd a saját korlátaid, és aszerint cselekedj. Ha alázod a lane-d viszonylag kicsi az esély rá hogy bukd a meccset, tehát tessék csak az individual skillt fejleszteni, aztán lehet szidni a társakat, ha te hibátlan vagy. Ha jobb vagy mint az ELO-d akkor feljebb fogsz kerülni, de nem kell kétségbe esni, hogy úristen megint kikaptam megint -30 elo ha meg nyerek csak +17... Ki van ez a rendszer jól találva, előbb utóbb mindenki oda kerül ahova való. Nem kell kiégni a társaktól. Gondolj bele mikor neked is szarul megy/elbaszol 1-2 skillshotot és beszopatnak, rosszabb esetben még magadra rántod az 5 ellenfelet úgy, hogy miattad szétkapják a bázist.
Én pl. pont most basztam el egy meccset, lategameben elkaptak, nélkülem meg semmi dmg nem volt, így szépen be is írtam, hogy gg, sorry. Rajtam ment el. Nem dőlt össze a világ, senkit nem érdekel, ez egy játék.
/Ez így nem feltétlen csak neked szól, mindenkinek folyamatosan erről megy a hiszti, meg jönnek a screenshotok... Senkit nem érdekel, tekintve, hogy mindenki ugyan abban a cipőben jár/járt. Mindenki találkozott balfaszokkal, és mindenkivel baszott már ki a matchmaking, mindenkivel. Azzal is aki 2300 ELO-n van, nem kell folyton hisztizni, hogy jaj anyu megint egy leaver/feeder.../ - Elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam, de ez most már kijött belőlem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
superecneB
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Én nem érzem annyira erősnek. Főleg, hogy én néha beszopok egy ganket, vagy mondjuk egy ilyen taric lestunol, ezreal rámugrik kombinációt, hiába van egy kis AS növelés meg heal reduce... Ezreal Q-ja szerintem face to face sokkal keményebb mint a double up. ha csak az AD ratiot és a base dmgt nézed akkor is de még cserébe nagyobb a hatótávolsága, kevesebb manába kerül, és még a cooldownja is kisebb. Simán leszopat f2f.
Van valami tanács? Mert eddig vagy valami balfasz volt ellenem akit bevertem 0-ra vagy végig szenvedtem a laning phaset, főként Ezreal ellen, de volt már ellenem ügyes Draven is, akinek sokkal erősebb az early gameje. (Lehet vissza kéne állnom Dravenre...
) -
superecneB
őstag
A barrier oder cleanse? Das ist das frage!
Taricnak nem akarnak egy heteroszexuál reworkot csinálni? Lehet tudni mikor jön az új patch? -
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vajon ezzel többet keres mintha csak simán vetkőzne?
-
superecneB
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Itt úgyis gyakran látjuk a "na soha többet nem játszom" szöveget, lehet hamarosan találsz magadnak
-
superecneB
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Szerintem nem. De ezt csak saját tapasztalatra alapozom. Jó párszor beszoptam, hogy ilyen 60-90 cs-t értem el közben hiába voltam early-mid elfeedelve, lategamre behullottam, vagy befocusoltak a picsába.
-
superecneB
őstag
Nem kell lehurrogni a kollégát, szerintem is kiégető, hogy képként beszúrják az emberek ezt a sok meccset. Már többször is kinyilvánítottam erről a véleményem normális keretek között, de úgyis leszarjátok. Nyomassátok csak a képeket rohadtul érdekli az embert mikor átnéz a topicon lásson 500db lvl17es most ezt játszottam, fél órával később ezt játszottam, hajnali kettőkor meg ezt játszottam meccseket. Szerintem ezt is lehetne egy kicsit visszafogottabban, ez csak egy építőjellegű kritika amit nyugodtan le lehet nagy ívben leszarni, de az éremnek attól még két oldala van.
Vannak vicces/érdekes dolgok amiket érdemes ilyen módon megmutatni és kíváncsian várom ezeket. De a többi... a többi menjen már a twitterre légyszi
-
superecneB
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
R, E ez a két leghatékonyabb skillje. Azt hogy a Q-t vagy a W-t fejleszted az az ellenféltől függ.
Ha nagyon kapom tőle az ívet, akkor W>Q, egyéb esetben, Q>W.
Egyébként az E-t pedig ésszel érdemes használni, mert pillanatok alatt lenyomod vele a laned, és kapsz egy jungle ganket/lehetetlenné teszed a junglereteknek a top ganket. Tehát nem mindig kell telibe verni a szifonnal az összes creepet, olykor csak a skill által lefedett terület sarkával lehetőleg csak az az egy miniont lekapni ami 0 hp-s/ odamenni és rácsapni simán. Ha gyengébb, ropi az ellenfél akkor könnyedén le tudod mosni E-vel a pályáról, de vigyázz ward nélkül ne taposd be a tornya alá lehetőleg.
De mondjuk nem vagyok nagy morde játékos 30-40 játékot ha nyomtam vele. Egyébként ha nyomsz vele zsinorban 10-20 játékot elég jól rá tudsz érezni hogy nyomkodd a gombokat vele, meg a pajzsod mikor mennyire töltődik, egészen aggresszíven lehet vele játszani, jópofa karakter. -
superecneB
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hogyan célszerű használni? Ez csak egy "shield" ami növeli az armort és a magic resit közben sebez magic dmg-t, mi a kérdésed a használatával kapcsolatban? Ha magadra rakod, kapsz egy kis armort meg mr-t, közben egy asszem 250es sugárban sebzel magad körül. Ha csapattársra rakod ugyan ez történik csak ő kap armort és magic resit.
-
superecneB
őstag
válasz
joey0235
üzenetére
A lényegen nem változtat. Közületek senki sem farmolt fele annyit sem mint ő.
Láthatod, hogy a luxotok 16 creeppel, ugyan annyi fraggel és halállal milyen itemeket tudott vásárolni. farm farm farm... ha jól farmoltál volna, látva az ellenfél csapatának többi játékosát (forma forma a ti csapatotokkal), simán ugyan így kitűntél volna a mezőnyből. Egyébként nem akarok innen okoskodni és messzemenő következtetéseket levonni egy kép alapján, remélem nem így értelmezed, csak mondom... (kicsit jogtalannak érzem a felháborodásodat, meg hogy ezért rossz random emberekkel játszani stb.)Érdekes, hogy a férfiak mindig másra fogják a hibáikat, kifogásokat keresnek, a nők meg ha más sikeres(/ebb mint ők) elkezdik ostorozni meg szidni magukat. Ez csak egy érdekes tény, nyilván vannak kivételek, de ha körbe nézel a környezetedben, rájössz, hogy tényleg így van. Ezt lolban pontosan láthatod, ha valaki bukja a lane-t: fcking jungler noob no gank stb stb stb.
-
superecneB
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Action Per Minute. [link]
-
superecneB
őstag
Kíváncsi vagyok mit fognak kezdeni ezzel a Black Cleaverrel... Talon statisztikái eléggé megugrottak...
-
superecneB
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
Shyvana és mundo is nagyon jó.
-
superecneB
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
Szerintem jobb helyen jársz mintha bármilyen magyar, a játékkal foglalkozó oldalt nézegetnél. Bármilyen kérdésed van szívesen segítünk!
-
superecneB
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Egyet értek, főleg MS quintekkel + boots+3potival nyitva tulajdonképpen nem sokra képes ellened. Viszont ha egyszer kétszer mégis bekapod, és rád ugrik komoly problémákat tud okozni.
Szerintetek AP carrynek midre: flat armor sárga, vagy hp/lvl? Ezen vacilálok napok óta, tesztelgetem de igazándiból valahogy a hp/lvl jobban sikerül, de lehet csak simán balfaszabb ellenfelekkel kerülök össze. A tapasztalatom ellentmond a "profik" flat armorjának.
-
superecneB
őstag
Nem igazán értem miért pont nidát... Mondjuk semmi bajom ezekkel az upgradekkel azt leszámítva, hogy mindenki játszani akarja ezeket a karaktereket egy darabig.
-
superecneB
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nálam pont maradt minden ugyan olyan 50fps laning phase, teamfightban 30-25fps. Elég régi a notim
Sajna hiába az erős proci meg 4gb ram, ez a kis quadro ennyit tud kinyomni magából... Mindezt 70°C mellett. -
superecneB
őstag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Szerintem nem.
-
superecneB
őstag
válasz
mouzrr
üzenetére
Nyilván nem helyes matematikailag, de a nagy számok törvénye szerintem jó közelítéssel ráhúzható a dologra. Ha csak azért játszol, hogy jól érezd magad, akkor játssz és érezd jól magad, ne másokon idegeskedj, vedd be a leszarom tablettát, és figyelj a saját játékodra. Ha ezen nem tudod túltenni magad akkor sajnos nem tudok jobbat, tényleg ne Lolozz, a csapat játék az ilyen...
-
superecneB
őstag
válasz
mouzrr
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis elmélkedést:
"ELO HELL OPINION: It doesn't exist. There are 10 players in every league game, 5 on each team. You are 1 of the players onyour team. Therefore, there are 9 players you cannot control. 4 on your team, 5 on the other. AKA, if there is a troll in the game there is a 44% chance he is on your team, but a 55% chance he is on the other. If you yourself are never the cause of a loss, overtime you should win much more than you lose and your ELO will continue to rise. If someone on your team is just that bad, you shouldn't care too much and just move on to the next game because chances are the next troll that is in one of your games is going to be on the other team." -
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kicsit részletesebben lehetne?

-
superecneB
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Nálam sincs refund - EUNE szerveren.
-
superecneB
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én annyira alpári magyarokkal kerülök össze, hogy legszívesebben nem is írok semmit magyarul. Rosszabbak mint bármilyen orosz/lengyel/szlovák idióta.
Most jut eszembe, hogy őszi szünet van... Akkor ez lehet az oka... nincs általános iskola...
-
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
'Tons of damage
-
superecneB
őstag
válasz
Balázs9503
üzenetére
Konkrétan rp-t nem, de minden mást igen, és a kedvenc fizetési módom neten keresztül. Nyugodt lehetsz.
-
superecneB
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Na jó bevallom. Én haltam már meg emiatt

-
superecneB
őstag
-
superecneB
őstag
Eméletileg:
"1. The badge is based on three factors; How many games, who honored you, and how many honors.
2. Apparently only the top 1% of players of given category will actually receive the badge.
3. There are badges for all for accolades.
4. Once you have it, you can't lose it aside from an honor reset or getting a considerable amount of reports."De ez nem hivatalos, egy fórumozó írta, aki elvileg a staffot kérdezte.
-
superecneB
őstag
Shennek a lifesteal hozzáadódik a vorpal blade healjéhez. Shen leginkább sima attackkal takarítja a jungle-t tekintve, hogy az egyetlen sebző képessége a vorpal blade (na meg persze a ki strike de most skillről beszélek).
Alival meg Maoval gondolom nem autoattackkal szeded a creepeket a jungleben, hanem pulverize, headbutt stb (+traple), maoval meg az arcane smash meg sapling tosssal főleg...Most komolyan ott tartunk, hogy megint lehurrogjuk a másikat a buildjével kapcsolatban mert mi nem úgy csináljuk?
-
superecneB
őstag
TwistedFate visual uprgade: [link]
Mostmár minden patchnél jön egy kis szépítgetés? -
superecneB
őstag
-
superecneB
őstag
Persze... Ha jó vagy... De én pl korántsem vagyok olyan jó jungelezésben és supportban mint bármelyik másik poszton és ennek a fő oka az, hogy nem szeretem ezeket a posztokat játszani, championjeim sem nagyon vannak rá pontosan azért mert vagyok ezeken a posztokon jó (illetve van olyan barátom aki sokkal jobb nálam).
-
superecneB
őstag
Ocelot gagnam style-ja elég vicces

-
superecneB
őstag
A champion refound általában mennyi időt vesz igénybe?
-
superecneB
őstag
Az EAST szerverrel mi a helyzet? Nekem connection time out.
-
superecneB
őstag
Ezt nem vitatom, de nem fogok egy 12 éves kis hülye gyerekkel vitatkozni (nézd meg néha marci mennyire kiéget még téged is), és eddig végig beválik a módszer, legalábbis nekem 100%-osan ettől függetlenül nem kezelem tény ként, de az esélye, hogy egy retard kis pöcsöt kapj társnak jelentősen csökken.
htibike: Solo, EU NE szerver
-
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én biztosan. Rankedet csak délelőtt játszom.
-
superecneB
őstag
válasz
szepi79
üzenetére
Nem gondolod rosszul, sőt, jól gondolod. Egyéni preferencia kérdése. Én jobb szeretem, hogy early game szívós vagyok főleg Graves-el. Mid-lategame szoktam venni egy quicksilver sasht (főleg ha jól megy, vagy GA-t) az meg elég MR-t ad, inkább a játék korai szakaszára szoktam koncentrálni, de ettől függetlenül igazad van.
-
superecneB
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ne törődj a miértekkel

"jobb nem firtatni a miérteket. Jól is néznénk ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." [link]
Ez csak így eszembe jutottFlat AD quinteket. Alapvetően: Flat AD marks, Flat Armor seals, Flat MR glyphs, Flat AD quints - oldalt használok az összes AD carryre. Régebben Ezrealra volt külön oldalam mr helyet mana regennel, de tök felesleges szerintem.
-
superecneB
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
[link] Gyanítom, hogy rajtad kívül mindenki értette mire gondolt...
Semmi személyeskedés. -
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem tudom miért lepődsz meg ezen Teemo egy kbszott jó karakter. Majdnem mindegyik melee-t le lehet vele zúzni topon, különösebb trükk nélkül. A kis gombáival szét lehet "wardolni" a kritikus területeket és még le is lassítja a gankre készülő junglert. Elég jó sebzése van összességében, jól skálázódik a tárgyakkal is.
-
superecneB
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Furcsa pont emiatt nem toltam rankedet nyáron, és most kezdtem el, eddig tök értelmes embereket kaptam, már pickeknél megtudtunk egyezni ki mit fog pickelni, teljesen komprumisszumra hajlóan, és mecccs közben is tök jól kommunikáltak, pedig volt közte ukrán, lengyel, cseh stb... Teljesen pozitív tapasztalatom van, csak, hogy egy kis reményt adjak

-
-
superecneB
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Köszönjük Emese! De nem regelt vele senki ugyanis még most készült el, ennek ellenőre nem engedi, hogy regeljek vele. Írtam a supportnak, megnézték, és valóban nincs még regisztrálva ilyen mailcím mégis azt írja. Kiürítettem a cache-t és a sütiket valamint az előzményeket is, de nem oldotta meg a problémát.
-
superecneB
őstag
Akkor mi van ha regelnék egy smurfot, és azt írja az e-mail cím használatban van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ergo, egy bizonyos szintig, ahol az emberek nem tudják vagy nem foglalkoznak vele, igenis erős pick egy malza. 1600+on gondolom az általad említett eset áll fel, de ezek szerint a kolléga sincs 1400 felett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)