Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30902) matthews


matthews
aktív tag

Hi!

Meghozták a TV-met. (40B650) Hát mit mondjak... Nagyonááállat! :D
A PC-Dream KFT.-től hozta a srác, bontatlan csomagolásban, Made in Slovakia felirattal a doboz oldalán. Beüzemelte. Működik. Számla megír, garanciapapír kitölt, lepecsétel minden, fizetek és elmegy. Azt mondja, ha esetleg baj van hívjam a Samsung Magyarországot, ha sz@rakodnak akkor hívjam őket, ők intézkednek.

Nos.... Műholdas DIGI TV előfizum vam. A képről nem mondok semmit, mert akinek van az tudja, hogy iszonyatos tömörítéssel adják a tv adókat, kvázi iszonyat pixeles. Szóval ez nem mérvadó. DVD( Pio DVR 560) HDMI-n keresztül csatlakoztatva, 1080p-re felskaláz, stb... Nagyon jó a kép. Hangládáim nincsenek, TV-n keresztül jön a hang, de Dolby SRS-t (vagy mi a túrót) bekapcsolva szépen szól.

Ami viszont nekem (hangsúlyozom nekem) a legjobb az a LAN. Hát gyerekek.... Eszméletlen. Rákötöttem a routeremre előbb kábellel majd wireless adapterrel. Mindkettőről simán (szaggatás és bármilyen hangprobléma nélkül) átveszi és lejátssza a matroskákat, divx-eket... Mindent! A Planet Earth 2.1 gigás változatával (720p-s) néztem meg. Gyönyörű. A sima divx-es filmeket is olyan szinten javítja, hogy besz@rtam... Ja, és mindennek a tetejébe a feliratokat (azonos neve kell legyen az avi-val) a megfelelő méretben és fehér színben adja.

Ami esetleg másnak fontos lehet: a feket TÉNYLEG fekete! Nem vicc.

Meleg szívvel és zokszó nélkül ajánlom mindenkinek.

Ha esetleg negatívum lesz a hónapok évek folyaman majd jelzem. :DD

Legközelebb teszek fel képeket amikről tudok. Kérdezzetek ha valamire kíváncsiak vagytok, megpróbálok teljes tudásommal (ami nem sok) válaszolni.

"No brain, no problem"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.