Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7018) axioma válasza codec (#7016) üzenetére


axioma
Topikgazda

Azert az nem meglepo, hogy a felujitando is elkel. En is vennek felujitandot, persze normalis aron, HA pont nekem jo helyen van. Ott a jo allapotu altalaban a kovetkezo bajoktol szenved: 1. nagyon nem az en izlesem, sot, tul van spilazva 2. me'g helyiseg is van olyan amit atfunkcioznek (jo, nem vagyunk atlagos igenyuek) 3. jellemzoen a felujitas az 80% esztetikai, es max. 20% muszaki, nekem pont forditva kene 4. nyilvan veszett draga.
Arrol nem is beszelve, hogy bizonyos meretu lakasnal lehet a feleben lakni a masik felet szetverni.
Es - persze azert fuggoen a minosegtol, kornyektol stb. - a rakoltott penz egy reszet azert vissza lehet kapni egy majdani eladaskor. Nyaron nalunk lenne erre sajat idonkbol kapacitas.

Termeszetesen a legjobb epitkezes lenne, amikor minden a mi elkepzelesunk szerint megy, de most szerintem gazdasagi ongyilkossag lenne (szocpolt mar eljatszottuk, semmi nem jarna). Na meg az elado telkek igen kevesse vannak nekunk jo helyen. Az se biztos, hogy veszunk, igazabol idot vennenk, mivelhogy most kicsit messze lakunk - agglo -, es a kiskamaszok meg mar jarnanak onalloan, erre nem jo egy (majdnem) csak kocsis kornyek (minimum negyed ora a hev gyalog). Antimazli, hogy pont mostanra jott ez ki elesen, de hat a jobb gimik azert adott foldrajzi helyen vannak... Az a baj, hogy kozben a mienket egyaltalan nem biztos, hogy tobbert vinnek el. Igaz, amig meg se hirdetjuk, nem deurl ki...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.