Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22531) J0shu4M1ll3r válasza King Unique (#22529) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Azért nem írtam ezeket, mert nagy részét én sem tudom. A házat 2 darabban + az elektronikát egy kacatos dobozban találtam, hdd nélkül. Azt nem tudom, hogy eredetileg milyen volt benne, de próbáltam 1, 2 TB hddvel, meg még teszt jelleggel egy ssd-t is ráraktam. A tápot még nem volt időm kimérni, de hétvégén megnézem azt is. USB kábel más eszközzel tökéletesen működik, illetve a hdd-k dokkolóban szintén működnek.
Számomra az volt a furcsa, hogy miután csatlakoztattam a tápot meg az usbt, utána nem pörgött fel a hdd és az elektronikán a led is csak folyamatosan világított.

Félreértés ne essék, ha külső házra lenne szükségem én is standardot vennék, a kérdésem lényege az lett volna, hogy megmenthető-e a ház egy másik hddvel.
Hogy az elektronika jó-e, szntén nem tudom, mivel a bekapcsoláson kívül mást nem csinál.

Értem én, hogy több információ kell, de ha nekem sincs, akkor csak annyit tudok tenni, hogy a birtokomban lévőkkel elindulok és ha útközben kapok még infót, max azt is megosztom a hiba/probléma megoldása érdekében.

Ennyit találtam még a hát hátoldalán:
P/N: WDBACW0010HBK-00 3511N

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.