Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20272) King Unique válasza kreténke (#20268) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

A fájlok / mappák eltűnése előfordulhat akár az adott OS helyi fájlrendszer javító eszköze miatt is. Ugyanis a CHKDSK bár olykor valóban megoldhat bizonyos problémákat, de más esetekben képes kellemetlenségeket is okozni. Valamint a screenshot alapján a másik program szintén azt futtatja a javításkor. Továbbá itt a megfelelő leválasztás is még fontos lehet.

A HDD-k nem tudom hol lettek inicializálva és particionálva, de arról volt szó a másik topikban, hogy pl. 3 TB és GPT esetén előfordulhatnak ilyen téren problémák. Ennél a dokkolónál működik az oda-vissza történő kezelés?

Továbbá az már korábban említve volt, illetve az itteni topik összefoglalójában is szerepel, hogy a SATA interfész nem feltétlen bírja úgy a gyakori csatlakoztatást, mint az USB. Valamint bizonyos esetekben pl. egy dokkolónál előfordulhatnak emiatt érintkezési és egyéb problémák. Az alábbi illetőnek is egy ilyen kétlemezes dokkolója van és egy ideig minden ok volt vele. Viszont aztán ő is panaszkodott egy hasonló problémára: —► [link], [link].

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.