- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor #6501 üzenetére
Eddig odáig vagyok meg vissza. Jó vele menni.
Bár először fura volt a másik után, de 2 rövid kör után meg a másik fura, hogy olyan alacsony és annyira merev. Kb 10-20km-t mentem már vele a városban.
Tartottam az első féktől, de jól használható bár még egy beállítást meg kéne ejtenem mert van rajta mit javítani.
A sárvédőt örülök, hogy megrendeltem, mert megtapostam volna a hátsó kereket már párszor a fékezés miatt
Remekül csillapítja az úthibákat, sokkal kevésbé kell figyelnem úgy az utat mint a másikkal, mert arról lepattantam ha valami úthiba volt, na erről nem kell.
Vittem már be magammal boltba is, nem szóltak érte sem az eladók sem a biztonsági őr. Barátnőm jött a Spartan-al ő is behozta, amikor jöttünk ki egy csaj szólt csak a pasijának hogy "Ide már csak rollerel engednek be?" - de vele meg nem foglalkoztunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest