- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
BerserkGuts #5323 üzenetére
Eddig nem is nyitottam meg a cikket (csak az IP54-en kacarásztam), de most már igen: baromságot ír, szegény, íme: "I went through countless posts, comments and reviews, and I didn’t find one single complaint from someone that their scooter broke down because of rain." Alattam konkrétan megállt a Kugoo az első esőben. Persze, nem angolul írtam meg ezt a tapasztalatot, így nem találta meg a cikk szerzője. Vagy pont kimaradt a Kugoo a szórásból?
Neked, mint (kétszeres) Kugoo tulajnak viszont javaslom, hogy esőben inkább ne...
Akármit hazudik a gyár (IP54). Amúgy jól is tették, hogy hazudtak, így legalább nem tudtak kibújni a gari felelőssége alól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Autodesk - Revit
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest