Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Mert neked szerencséd van vele, de más nem ennyire szerencsés...
Miért szedtem szét? Beázott, oké én hibám volt, le kellett szigetelni. Zörgött, meg kellett csinálni...Akkor kormánya lötyög, van benne 2 rugó elől hátul, a rugó nélküli M365 még is kényelmesebb a minőségről már nem is beszélve. Lámpáját nekem is javítani kellett. Aki most vesz gyenge vezérlővel kapja, nem használtam dimbes-dombos területen, de több helyen kis emelkedőnél képtelen volt felvinni. Utána volt M365, M365 Pro, nagyobbakat meg se említem. Szóval én senkinek se ajánlanám, és ezt úgy mondom hogy az M365 se tökéletes.
Az meg nem érdekes szerinted hogy pont azok védik akinek ilyen van és előtte nem volt más? Mint írtam nekem is ez volt az első rollerem, azt hittem ez az isten király, de utána rájöttem hogy nagyon nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest