- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
PociAti #31765 üzenetére
Nem tudom, hogy neked miért maradt meg a 150kg, gondolom azért mert mondtam, hogy láttam olyan specifikációjú rollert is.. 125 vagyok egyébként, és ehhez mondták, hogy már 100kiló felett is inkább nem ajánlják a pálcikát hanem inkább valami robosztusosabbat hiába írják, hogy 120kg-ig jó. Valahogy gondoltam amúgy, hogy ez a Flare is valamennyire kínai roller ál maszkolva.. (persze az nem gond, hogy kínai csak én azért fizetek többet nyilván mert ők már átcímkézték.
Az ms energynél nehezíti a döntést, hogy szinte semmilyen teszt nincs róla sem vélemény neten, gondolom még nem sokan vásároltak ilyet és aki vett is az horvát és olyan nyelven is van a teszt és a ZT3 pro-ról meg rengeteg akár a magyar és a külföldi (angol nyelvű) teszt ami még inkább a segway felé billenti a mérleg nyelvét.
egyetlen hátránya ezeknek, hogy erre kell a biztosítás és a sisak. Bár az utóbbi az szerintem lehetne akár biciklin is kötelező nem, hogy egy szálguldó 20-30kgos deszkán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- Márciusi premiert kapott a Crimson Desert
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest