- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #30809 üzenetére
Én D módban közlekedek, mert S módban már kicsit poros úton is kipörögnek alattam a gumik. De én a D mód teljesítményét enyhén megemeltem, a végsebességét pedig kitoltam 25 km/h-ra. Ilyen kiegészítések mellett kell értelmezni a D módot (mert másnál valószínűleg mást jelentene).
Persze, rá lehet beszélni helyből valami jó nehéz, 48 vagy akkor már legyen 72 V-os rollerra, mert az "nyilván" jobb a 36 V-os rollernél, és ha elsőre 40 km-t említett, akkor legyen már a hatótáv 60-70 km. Közben kiderül, hogy az oda-vissza hatótáv mondjuk kb. 16 km (mindkét helyen töltési lehetőséggel), így a 40-50 km elvi hatótáv a gyakorlatban is bőven elégséges lehet egy normál tömegű hölgy alatt, normál terepen.
Ha figyelmesen olvasnád a mérési feltételekről szóló megjegyzéseket, a menetszél és a szembeszél is megengedett a mérések során. Valós körülmények között többen visszaigazolták már a katalógus adatokat. Itt nincs csalási lehetőség, vagy legalábbis ezen nem szokás csalni, mert könnyen kibuknának a valótan adatok. Túl egyszerű ellenőrizni ahhoz, hogy csaljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Peugeot, Citroën topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest