- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"Ez csak a hazai statisztika és nem tartalmaz olyan érdekes adatokat, mint hogy összesen mennyi ilyen jármű fut az utakon és azokhoz képest arányaiban mennyi a baleset! Ebben a formában az általad közölt számok elég félrevezetőek!
Nyugaton nyilván többen használnak ilyeneket, mert ott az anyagi körülmények is mások. [link] Idézem egy 2021-es (!) cikkből:
a motorkerékpárhoz képest az elektromos roller esetében 44-szer nagyobb a balesetveszély (az autókhoz viszonyítva ez a szorzó 22)
Hozzá kapcsolt hivatkozás: [link]"
Több probléma is van a linkelt hivatkozással, aztán még mesélek.1./ Svéd link fizetős helyre mutat, nem tudom megnézni.
2./ Nem is akarom, mert svéd, és nem magyar. Nem releváns.
3./ Miért nem jó az általam beágyazott magyar statisztika?!Hót ziher hogy a földön fekvő balesetben összetört e-rolleres mindegyike szerepel a statisztikában, és ez ellentmond a más ország valamilyen isten tudja mi által vezérelt megismerhetetlen médiájának a statisztikájával.
És nyilván én készítettem az autóklub statisztikáját azért, hogy téged félrevezesselek!
Sőt erre már hónapok óta készülök !
Kérlek ne röhögtess ezzel "Ebben a formában az általad közölt számok elég félrevezetőek!" dumával.
Ha van hozzáférésed, légszi másold már be ide, milyen metódussal számolták ki azt, hogy 44x több motorosokéhoz és 22x az autósokéhoz ( Biztos nem fordítva?*) a balesetveszély.
Ja meg már hogy definiálják a balesetveszélyt, úgy mint fociban a gólhelyzetet?
Ja a mesélés:
Mielőtt megvettem a rolleremet, jártam az Elektroridernél - linkelt cikk ! - is felmérni a választékot, merthogy eredetileg elektromos SMKP-t akartam venni.
Kipróbáltam a teljes kínálatot, de egyiknél sem tudtam sehogy sem megoldani, hogy beférjen a liftbe.
Na ezért lett e-rollerem. Az elérhető legnagyobb kerekű.
P.S.: Elektrorider nem forgalmaz e-rollert, csak e-motorokat, így az érdekellentét miatt a balesetveszély statisztikájuk nem vehető komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest