Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz ridiculous #28454 üzenetére

Eszembe jutott még valami ezzel kapcsolatban:

"Ahogy te használod az veszélyes rád és másokra is, nem okés 70 - el rongyolni egy ilyen eszközzel a kocsik között."

Jelezni szeretném, hogy a közelemben két olyan nagy forgalmú út is van, ami 70km/h sebesség korláttal rendelkezik és gyakorlatilag ki sem lehet Őket kerülni, ha a város felé akarok közlekedni.

Ezek a csepeli gyorsforgalmi és a Soroksári utak.

Előbbinél be kell menni az autók közé, amiken egyébként a négykerekűek bőven 70 fölött (80-110-el, mikor mi ) közlekednek rendszeresen, ezért nem is szeretem, hanem megyek inkább az egyébként hosszabb, másik 70-es táblás Soroksári úton a buszsávban zavartalanul.

Akkor most én vagyok veszélyes az autósokra, vagy ŐK rám?!

Nem démonizálni kéne a rollereseket, hanem demokratizálni !

Az meg csak a hab a tortán, hogy ha jelentősen eltérsz akár fel, akár le a forgalom sebességétől, az mennyire megnöveli a balesetek kockázatát.

Bocs haver hogy nem linkelek erről semmit, biztos találsz erről elég tanulmányt a NET-en, ha már voltál olyan kedves hogy egyoldalú kinyilatkoztatásodnak adtál hangot, gondoltam viszonzom a kedvességed ! Kellemes keresgélést ! :P

"no offense" [link]

[ Szerkesztve ]

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák