Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Navee S65 beszámoló:

hatótáv: költözés óta szinte csak rollerrel mászkálok, ha az időjárás engedi, raktam bele ~800 km-t idáig (talán dec. 26. óta). A távolabbi rokon 13 km-re lakik, egy oda-vissza út 26 km-e alatt 52%-ot merült a roller, és nagyon nagy szintkülönbségek vannak, konkrétan egy hegyoldalról indulok, de félúton is vannak komoly emelkedők. Kétszer váltottam vissza egy-egy komolyabb emelkedőnél hazafele úton, 15km/h-s módban is gyorsult a legextrémebb emelkedőn is ~80 kg-os sofőrrel. Ez alapján elmenne 50 km-t a legerősebb fokozaton, emelkedők szintkülönbségek nélkül sokkal több is lehet.

fék: gyárilag szarul volt beállítva, korábban kontrás és patkófékes bringáim voltak, így most találkoztam először tárcsafékkel. Szóval a bringaút melletti járdán ugráltak félre a népek, amikor villamost megszégyenítő hanggal álltam meg mellettük ;]
    Gyanús volt, hogy valami nem kerek. Megnéztük rokonnal, 8-as van a féktárcsában. Van két csavar, amivel lehet állítani a fékpofákon, meg is csináltuk, már tudok "abs" szerűen fékezni, előtte kb semmi és satu volt leírhatatlan hangokkal. Szóval ezt érdemes megvételkor beállítani, és nem 6-700 km megtett út után :B

komfort: örömódákat tudok zengeni, egyik szériahiba a forgómnál van, ezzel még a 13 km-es út is fájdalommentes. Korábbi rollerem után egy másik dimenzió (ES2), a dupla lengéscsillapító tömör gumival nem volt komfortos hosszabb utakon.

#26308 Thunderzolee
    Erről tudnál írni bővebben?
    Szeretnék egy 20km/h módot is, jelenleg csak 5-15-25 km/h-s módok vannak.
    Garancia nem para, cafago-n vettem anno. Nem akarok gyorsabban menni, csak egy köztes 20km/h-s lehetőségre volna szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés