- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee #26374 üzenetére
megoldják az egészet annyival, h minden olyan roller, ami 25-nél többel is tud menni, azt nemes egyszerűséggel lezavarják az úttestre.
..és a legszebb az egészben hogy ezt nem tudják betartatni, szóval ilyen nem valószínű hogy lesz.
Kerékpárosok "repesztenek" ~40 - el majd pont a rollerest érdekli hogy nem mehet ott amikor járdán meg kerékpárúton semmilyen szabály nincs betartva kerékpárosok részéről.
Engem se fog érdekelni ha lesz ilyen törvény, hiába megy a rollerem 25 - nél többel én nem megyek le az autók közé. (természetesen nem 50 - el száguldozom)
Senki se fog leszedni a kerékpárútról mert még nem láttam biciklis vagy rolleres járőrt egyszer sem mióta kerékpárt és rollert használok és nem is hiszem hogy MO - n bármikor is fogok látni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest