- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
Silentfrog #26324 üzenetére
Igen anno láttam ennek a videónak az első részét is, pedig már akkor is nagyon kinéztem magamnak ezt a rolit, csak kicsit eltántorított a megvásárlásától. Ezért a második típus az az ninebot f2 pro lett volna, viszont ott meg keveseltem az első rugózást, ami nem volt annyira rossz, de a srácnak 300km után már minden egyes úthibánál brutálisan kattant,reccsent.
De még a videó ellenére is ez a MAX G2 E a befutó. Természetesen olyan helyen lenne megvásárolva, akik rollerrel foglalkoznak. Hátha "értelmezni, és segíteni" fognak az esetleges problémák ügyintézésében, még a akkor is ha ezt a cseheknél javítják.Tudom-tudom, még nem szabadna ezen kattognom, viszont a mostani F40-en Global verzió van, ami 30 km/h-ra van állítva a régi 25 km/h helyett.
Ezt is lehet majd Globalra tenni? Vagy megint st-link mókolás? Csak ugye akkor gari ugrik.
De én már akkor is megmakkantam a 6-os uton ezzel a sebességgel majd elaludtam rajtaKöszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest