Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Biztos velem van a baj, de én meg már lassan megőrülök a végtelen lassú vánszorgástól. Szinte akármivel megyek, az emberek csigatempóban mennek, és tartják fel a haladni kívánókat. Főleg gyalog. Hát az valami kabaré..
Szóval végre lenne egy kompakt eszköz (az e-roller) nekünk, haladni akaró embereknek, de hát a lassú emberek miatt nem lehet.
Én letettem az e-rollerről. Nem nagyon lehet bevinni a boltokba, ami teljesítménybe jó lenne annak sokallom az árát, és lehet ki is tiltják egyre több helyről.
Mát hónapok óta azon agyalok, milyen közlekedési eszközt válasszak (főleg munkába járásra). Ha lehet kerülném a füstös technikát, mert azoknak még több nyűgje van + egészen egészségpusztító. Elektromos robogón gondolkodtam (SuperSoco), de Budapesten 2 keréken kocsik között eléggé félteném az életem..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest